Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tehet a nő ha nem akarja megcsalni a férjét?
Romokban a házasság, próbálkozás alig negyed gőzzel történik, hogy megmenthessék. És előjött a szex, és az ahoz kapcsolódó dolgok. A gépies rutin, már semmit se jelent, nem okoz az emléke se örömet, csal mosolyt az arcra.
És itt jön a képbe egy ex, aki nem véletlen ex, viszont majd 10év után is ugyan úgy vonzó. Sem a nő sem az ex nem lép, mert a madik fél, de ez meddig mehet így. Mert az exet oké vissza leépíti, de utána vakon és süketen járjon a világban...
Bár a felét nem lehet érteni, hogy mit írtál, de a kérdésedre a válasz:
Ha ennyire rossz a házasság, hogy esély sincs a megmentésére, akkor szépen, csendben elválni, és mindkét fél újra kezdheti az életét, tisztán, becsületesen.
Mi van?
Ami nekem lejön. Vagy te, és a nem működő házasságod. És van az exed, akihez vonzódsz, legalábbis szexuálisan.
Mi a kérdés?
Válj el! És keress egy 3. pasit.
Vagy inkább maradj egyedül, és gondolkozz el azon, hogy tulajdonképpen mit is akarsz!
Hogy mit tehetsz,hogy a férjedet nem csalod meg ,amig vele élsz!Válj el, utána csinálhatsz,amit akarsz.
Az ex.-nek van családja?
megkérdezhetem miért kell más szemszögéből leírnod a történeted? így csak érthetetlen lesz.
szerintem, ha már nem akarsz lenni a férjeddel, akkor először válj el tőle.
utána nem értem miért kéne pont az exeddel összeállni, akiről nem sok jót írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!