Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyenkor a temetést hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor a temetést hogy szokás? Vagy hogy oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Az elhunyt nénit első vagy második férjéhez temetik?

Az idősebbik lány ragaszkodik, hogy az ő apukája mellé temessék, a fiatalabbik szintén, hogy az övé mellé. A két férfi testvérek voltak. Miután az idősebbik meghalt, az öccse vette feleségül és nevelte az idősebbik lányt. Az elhunyt néni az első férjét jobban szerette. Végrendeletet erről nem írt, senkinek beszélt erről. Mi a teendő? Mi a szokás?

2015. ápr. 21. 15:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
A békés megoldás talán az lehetne,ha mindenkitől külön temetnék.
2015. ápr. 21. 15:04
 2/14 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, hogy a szüleihez temetni, de kiderült, hogy a második férj is ott nyugszik.
2015. ápr. 21. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Úgy értem teljesen külön, mindenkitől távol. Nálunk is van ilyen a családban. Semmi gond nincs belőle.
2015. ápr. 21. 15:10
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
auuuu nem irigyellek titeket. Szerintem külön sír jár a néninek. Vagy az egyik lány alkudjon meg.
2015. ápr. 21. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
Ha a néni nem rendelkezett erről, akkor én külön temetném.
2015. ápr. 21. 15:19
 6/14 acelsziv ***** válasza:
45%
Akkor hamvasztassátok és szórjátok szét a hamvakat...
2015. ápr. 21. 15:23
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Hát ez nem könnyű helyzet... ha a néni nem kérte külön, a békesség kedvéért én is külön temetném inkább.

Ha senki sem megy bele a külön temetésbe, akkor viszont az lenne a legjobb, ha a második férj mellé temetnék, főleg ha nem váltak el. Mivel a második férj volt utoljára a házastársa...

2015. ápr. 21. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Egyértelműen az a szokás, hogy akivel később házasodott. Ha egész életében és utána is az első férjét szerette volna gyászolni, akkor nem ment volna újra férjhez.
2015. ápr. 21. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
Nos, bárki mellé temetni akkor lehet, h eleve több személyre lett a sír váltva. Kicsit érdekes, hogy az első ferj külön, a második a szülőkkel együtt nyugszik, ha testvérek voltak. ...
2015. ápr. 21. 15:46
 10/14 A kérdező kommentje:
család eröltetése miatt ment újra férjhez
2015. ápr. 21. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!