Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyenkor a temetést hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor a temetést hogy szokás? Vagy hogy oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Az elhunyt nénit első vagy második férjéhez temetik?

Az idősebbik lány ragaszkodik, hogy az ő apukája mellé temessék, a fiatalabbik szintén, hogy az övé mellé. A két férfi testvérek voltak. Miután az idősebbik meghalt, az öccse vette feleségül és nevelte az idősebbik lányt. Az elhunyt néni az első férjét jobban szerette. Végrendeletet erről nem írt, senkinek beszélt erről. Mi a teendő? Mi a szokás?

2015. ápr. 21. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
.
2015. ápr. 21. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
A szokás szerint ilyenkor a "legutolsó" férj mellé temetik. De nem tudom, ilyen esetben kinek van ebben döntési jogköre, érdekes kérdés. Mindenképpen még életében meg kellett volna kérdezni, hogy mi az akarata. (Menjek a fenébe, tudom...)
2015. ápr. 21. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Anyukám nővére az első férje mellé lett temetve, de ő szerette volna így.

Viszont arra is van példa ismerősök közt, hogy a volt feleség mellé temettek az első férjet. A második férj élt még, akivel közösen vették a sírhelyet, csináltatták a síremléket, ő gondozta a sírt... évekig járkált a férfi a bíróságra, hogy az elhunyt nő kegyeleti joga erősebb-e az ő tulajdonjogánál...

Ha nem jtnak dűlőre, két urna, két temetés...

2015. ápr. 21. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha családi nyomásra ment férjhez újra, én az első mellé temetném.
2015. ápr. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!