Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márciusban lesz tartva az eljegyzésunk, pont az évfordulonk napján. A menyasszony ilyenkor, eljegyzésre vesz vlmit a volegénynek? Vagy ez nem szokás?
És minek tartotok eljegyzést, ha pénzetek sincs?
Utána jövőre tudtok már egy esküvőt is finanszírozni?
2-es vagyok,
esetleg együtt laktok már, hogy fogalmatok legyen egymásról?
régen szokás volt jegyajándékot adni a vőlegénynek: kézzel himzett kendő... pl :-P
Ez a néphagyomány szerint volt... én nem adtam semmi 6 éve a leendő férjemnek, csak egy puszit :-)
Szerintem nem kell semmi, mivel a karikagyürüt adjátok egymásnak.
2-es, amúgy te bal lábbal keltél fel, családi gondjaid vannak, vagy egyszerüen csak menstruálsz, hogy mindenen akadékoskodsz? :))
2-es vagyok,
annyi az egész, hogy eljegyzés azoknak való, akik igazi felnőtt emberek, és nem olyanokat, akik a zsebpénzükből gazdálkodnak a leendő férjüknek, hogy meg tudják-e lepni... :D :)
Szóval most is gyerekek még, aztán elhamarkodottan pár év alatt lemegy a házasság meg jönnek a babák, és elválnak.
Gyerekek még, zsebpénzecskéjük van, nekik nem valók ilyen lépések még.
Legalább együtt laknak már? Vagy ki tartja el a lányt most?
Ez gyerekes, és a lány szülei helyében nem hagynám.
Ja és még annyit, hogy igaz hogy nem kell rögtön esküvő, és ha pár év után szétmennek akkor legalább csak eljegyzésig jutottak és szét lehet bontani, de miért ne kérhetné meg életében először az a férfi a kezét, aki mellett már igazán nő lesz és az lehet élete első szép eljegyzése?
Az eljegyzés is felnőtt emberek dolga-ügye, attól függetlenül, hogy nincsenek esküvőre kötelezve.
Ennyit erről.
2-es már ne is haragudj, de ezt, hogy van szíved így leírni?
miért baj az, ha egyetem közbe jegyzik el egymást? ez egyáltalán nem gyerekes,, sőt inkább érett. megtalálták egymást! és ez a lényeg!
figyelj, én 14 éves koromba találtam meg az igazit, és már házasok vagyunk, van 3 szép gyerekünk, egy szép házunk, és egy London melletti kis városba élünk. és nem én sem voltam gyerekes, de nyílvá-n hülyének néztek amiért 14 évesen megtaláltam az igazit, és nem engedtem el!
a kérdezőnek, meg annyit mondok, hogy szerintem inkább csak neki illik! :) és soha nem engedjétek el egymás kezét!
én se tettem, anno 14 évesen, és már 14 éve házasok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!