Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem azzal buntet hogy nem alszik velem?
Figyelt kérdés
Ha a ferjem haragszik ram osszekapunk egy aprosagon akkor
azzal buntet hogy lennt marad a nappaliban es nem alszik velem.
Tuntetoleg magahoz veszi a kiskutyat es kozosssen horkolnak.
Masnap dacosan kijelenti ,,sot meg borotvalkozni sem fogok,.
Mit kezdjek agy 40 plusos kisgyerekkel?
2015. ápr. 30. 19:24
11/18 anonim válasza:
jól van, 5 és 9 -ben a problémát teljeskörűen megoldottuk, lapozzunk
12/18 anonim válasza:
Min kaptok össze?
Talán tudja,hogy nem alszol nyugodtan nélküle,azért alszik lent.
13/18 anonim válasza:
Én mondanám neki,hogy oksi drágám akkor én sem borotválkozom úgy két hónapig :)))
14/18 anonim válasza:
Az én párom is szokott így durcizni. Nemes egyszerűséggel közöltem Vele, hogy nem érdekel ha lenn a nappaliban vagy fenn a hálószobában alszik én úgyis utána megyek és együtt alszunk. Azóta egyszer sem lépett meg előlem, mert rászoktam, hogy a mellkasán/ hátán alszom, illetve tudja, hogy mennyire rosszul esne, ha külön akarna aludni :)
15/18 A kérdező kommentje:
Vita tagya megint nagyon fontos volt.
Elvitte a kocsimat es itthagyta nekem az ovet.
De az en autom ki van tisztitva meg van tankolva es kivallo muszaki allapotban van.
Ellenben az ove koszos mocskos sittet szallitott benne.
Na most nekem sokszor kell mennem ha hivanak es nem akarok poros meszes lenni es tankolni.
Ezen ment a vita hogy tisztelje az en dolgaimat es ne nyulja le.
2015. máj. 1. 09:11
16/18 anonim válasza:
Vagy tisztelje a saját dolgait, és ne hagyja mocskosan.
17/18 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg és állapodtok meg abban, hogy ha neki is szüksége van a tiszta autóra, amikor civil ügyeket intéz, gondolom nem dolgozni vitte el, akkor előre megbeszélitek, hogy mikor kell és egyeztettek...? nálunk ez magától értetődően így működik, bár mi "csak" huszonévesek vagyunk. nálunk máson megy ez az ovis hiszti, én olyankor ráhagyom, egy napig durca van, aztán mintha nem is lett volna hiszti :D
18/18 anonim válasza:
Vita tárgya meg nem fontos,ugyanis volt nekem is ilyen időszakom nőként,hogy felhúztam magam valamin,átvonultam a másik szobába aludni.Elköltöztünk egy szobás lakásba,ott se érdekelt,mentem aludni a konyhába,takarókon aludtam :) Viszont nagyon pihentető alvások voltak ezek,mert nem vagyok oda azért,hogy mindig együtt kell aludni,fáradtabban ébredek.Szerintem ő is rájött erre,hogy néha jó egyedül aludni,pihentebben ébred,független a vita súlyosságától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!