Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tudok valamit lépni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok valamit lépni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A párommal 6 éve vagyunk együtt és 1 hónapja házasok. Jelenleg 8 hónapos kismama vagyok. Az esküvőnkön volt a szüleink között egy konfliktus az anyagi dolgokkal kapcsolatban. Az esküvő után a megbeszéltek szerinti pár hónapra a párom szüleihez költöztünk. Az esküvő után egy héttel összevesztünk. A vita tárgya a lakhatás volt. Mondtam neki, hogy szeretnék albérletbe menni (megtehetjük) mielőtt a kisfiunk megszületik (június 29.), hogy legyen időnk összeszokni és felkészülni rá. Erre azt kaptam válasznak, hogy akár ma is szedhetem a cuccom, mert ő nem fog eltartani így ha nem bírok várni. Azért nem akar albérletbe menni, mert a szüleitől kap egy lakást, ami majd talán jövőre elkészül. Ez után kiszálltam az autóból, ő pedig otthagyott a kórházban ahol vizsgálaton voltunk. Én a szüleimhez mentem, mert máshova nem tudtam, délután pedig elhozta a holmim. Így eltelt egy hét. Végig engem és a szüleimet okolta a történtekért. Húsvét hétfőn sikerült megbeszélni a dolgokat, de délután minden bejelentés nélkül ideállított, hogy menjek azonnal vele. Végig kiabált és elkezdett a szüleimmel veszekedni az esküvős dolgok miatt, majd lökdösődött. Olyan agresszíven viselkedett, hogy anyukám rendőrt hívott rá. Még távoztában elvette a telefonom és a gyűrűm, majd pedig rám csapta az ajtót és berúgta az egyik üveget. Feljelentést tettem ellene, amiért teljesen megharagudott. Szerinte mi támadtunk rá. Engem okol és a családomat mindenért, szerinte csak én tehetem jóvá, ha tőle és az egész családjától bocsánatot kérek. Szörnyen érzem magam, itt hagyott teljesen egyedül és kiszolgáltatottan. Egy hónap eltelt, de még mindig nekem kéne érte tennem is nem érzi mennyire megalázott és megbántott. Egyedül a vizsgálatokról érdeklődik, teljesen hidegen hagyom. Az összes ismerősünk és barátaink előtt lejáratott, hogy milyen szörnyű vagyok. Nem értem mi történt vele… A válás megfordult már a fejemben, de még várok. Ti mit tennétek a helyemben?

#házasság #válás. családi kapcsolatok
2015. ápr. 29. 20:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem, előtte hol éltetek együtt, és miért mentetek el onnét?
2015. ápr. 29. 21:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

6 évig semmi most meg EZ?

vmi sántít

az hogy lökdös terhesen nálam válóok!

2015. ápr. 29. 21:22
 13/27 A kérdező kommentje:
Pesten laktunk együtt. Én tanultam,ő meg a családi vállalkozásukban dolgozott. A vállalkozást a szülei irányítják, de otthon szükségük volt rá, ezért hazaköltözött én meg maradtam...ebből voltak akkor gondjaink egy ideig külön voltunk.
2015. ápr. 29. 21:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

istenem...ebbe jol beleszaladtál.

válj el..még most. szomoru torténet, de jobb lesz nektek igy.

2015. ápr. 29. 21:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a házasság sem lesz hosszú életű.
2015. ápr. 29. 22:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
6 év alatt 6 hónapot együtt lakni rettentően kevés... sajnos itt elhibáztad a dolgot... hosszú távon tényleg csak lakva lehet kiismerni a másikat, fél év az semmi. De még így gyereket is vállalni, nem igazán értem... szerintem válj el míg nem késő ha agresszív az nem fog változni.
2015. ápr. 29. 22:43
 17/27 acelsziv ***** válasza:
90%
...és ismét lesz egy szegény gyerek aki ostoba szülők miatt csonka családban nő fel...
2015. ápr. 29. 22:56
 18/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez sajnos el,lett rontva. :( gyereket meg azert vállaltuk, mert meg gyerek koromban volt egy petefészek daganatom, ami az egyik petefeszkem elvesztésével járt. Mindezek mellett ugy lettem várandós, hogy fogamzasgatlot szedtem. Mikor megtudtam, hogy babát varok megsem fordult a fejemben, hogy elvetessem. Nem szerettem volna, hogy csonka családban nőjön fel, de akkor inkabb ezert vagyok ostoba, minthogy ilyen cirkuszoknak tegyem ki. Felkerestem egy ügyvédet, mondta, hogy beadhatom a keresetet, de valószínűleg a bíró elhalasztja a születés utánra.
2015. ápr. 29. 23:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Még mindig jobb a csonka család, mint egy idegbeteg apa, amúgy simán találhatsz magadnak valakit, aki a sajátjaként fogja szeretni :)

attól mert külön fogtok élni, még foglalkozhat a gyerekkel amúgy

2015. ápr. 29. 23:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom : nekem is volt ilyen kapcsolatom amiben feljelentést tettem hasonló miatt.Ott megtört az egész,hiába beszéltük meg utána,de megint előjött egyszer ugyanaz az énje,így véglegesen befejeztük egymással.Így hogy még terhes is vagy,sokkal brutálisabb helyzet,ne felejtsd el ezeket a dolgokat mikor elbizonytalanodsz,vagy ellágyulsz irányában.Ha ilyet csinál mikor terhes vagy,mit fog csinálni mikor már ott lesz a gyerek ?
2015. ápr. 30. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!