Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdenél ilyen helyzetben?
Ha nem tartod a kapcsolatod a családoddal, és külföldön élsz a pároddal. Te dolgozol, ő tanul, ketten még szűkösen, de kijöttök. 3 év, mire végez, és el tud helyezkedni.
Kiderül, hogy terhes vagy rendes védekezés mellett. A párod kijelenti, ha elveteted, szakít veled, és mehetsz, amerre látsz. Ha viszont megtartod, kiesel a munkából, ha azonnal visszamész se tudsz 3 embert eltartani.
Nem mehettek Magyarországra, mert a párod külföldi.
Ha megtartod, hárman fogtuk nyomorogni (a párod nem hajlandó otthagyni az iskolát, hogy munkába álljon), ha elveteted, egyedül meghetsz a híd alá.
Örökbeadás nem játszik, nem menne bele, meg akkor megintcsak elveszíted a munkád.
Nagy összegű megtakarításod nincs.
Mit lehet ilyen helyzetben 21 éves nőként kezdeni?
Kedves Utolsó!
Elmondom neked,erre a kérdésre válaszolok 90%-a Nő.
Szóval úgy srácozzál,ráadásul nem tudom mi bajod,de szinte mindegyiknek igaza van.
Én nem is értem a kérdezőt,mi itt a kérdés?!!
Kedves utolsó!
A srácokat általánosságban írtam.
Jobb lett volna a Hölgyeim és Uraim?
Tudom, hogy nincs kérdés,igazából az utolsó válaszoló volt némileg, hogy is mondjam...
Nem akarok kötekedni és tudom, mennyire egyértelmű a helyzet, jobban mint gondolnád... csak lehet óvatosabban is fogalmazni szerintem.
Ennyi.
Sorry,a 17-esre gondoltam egyébként,aki szégyennek nevezte a kérdezőt.
Mindegy.
Előző voltam.
Én az abortuszt választanám és kib....nám a pasit!
Nem is értelek kérdező, miért akarsz egy ilyen élősködőt megtartani? Vedd már észre, 21 évesen hülyeséget csinálsz, eltartod nem tudom mióta, még 3 évig elakarod, de miért? Mi szülséged van neked egy ilyen emberre?? Szerintem semmi! Csodálom, hogy eddig még senki nem nyitotta fel a szemed...vagy csak nem akartál hallgatni senkire?
Fiatal vagy még nagyon, ne csinálj butaságot. Szakíts vele minél előbb.
Nem tartanám meg! Ebben a helyzetben semmiféleképpen sem! Gyakorlatilag csak ellene szóló érveket látok... 21 év, zsaroló/megbízhatatlan külföldi pár, támogatás hiánya, korlátozott anyagiak....
Ha emiatt szakít a párod veled, NE BÁND! Jobbat érdemelsz...
Fura a sztorid. Ha otthagyod a pasit, akkor miért kellene a híd alá menned, ha te vagy a kereső kettőtök közül?
Mondjuk a srác egyértelműen egy élősködő, aki mindennek tetejében még főnöknek is tartja magát.
Első körben szabadulj meg a pasidtól, mert ő nem a társad.
Ha nincs egyáltalán pénzed, és megtakarításod, segítséged, akkor nyilván nem fogod tudni megtartani a babát, ha akarja az a féreg, ha nem.
Szóval gondold át, és dönts ésszerűen.
Szerintem te az a kerdezo vagy, aki mar jopar kerdest kiirt,es Nemetorszagban el a nem EU-bol szarmazo baratjaval,akinek azert kell tanulnia, hogy maradhasson az orszagban,te pedig hat nyelven beszelsz,de egesz Nemetoszagban nem kapsz munkat,csak ideiglenes reszmunkaidos melot.Igy van igaz?Ja, meg bezar a lakasba, es kulcsot sem ad?
Szerintem ez a pasi csak kolonc a nyakadon.En biztosan elvetetnem a gyereket,amennyiben most tenyleg van munkad, akkor szobat berelnek,azt reszmunkaidovel is tudnam fizetni,es ezerrel keresnek teljesmunkaidos allast,ha kell az orszag masik vegebe is elmennek,hiszen mar nem lenne senki es semmi ami visszatartana.
Tudom, hogy nehez elszakadni valakitol, akihez kotodunk,akit szeretunk,de en akkor is elhagynam a pasit, ha szerelmes lennek bele (volt mar ra pelda)ha ereznem, hogy a kapcsolat semerre sem tart.Ez a pasi ugy fog lepattintani amikor mar nem lesz rad szuksege,hogy pislogni sem lesz idod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!