Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdenél ilyen helyzetben?
Ha nem tartod a kapcsolatod a családoddal, és külföldön élsz a pároddal. Te dolgozol, ő tanul, ketten még szűkösen, de kijöttök. 3 év, mire végez, és el tud helyezkedni.
Kiderül, hogy terhes vagy rendes védekezés mellett. A párod kijelenti, ha elveteted, szakít veled, és mehetsz, amerre látsz. Ha viszont megtartod, kiesel a munkából, ha azonnal visszamész se tudsz 3 embert eltartani.
Nem mehettek Magyarországra, mert a párod külföldi.
Ha megtartod, hárman fogtuk nyomorogni (a párod nem hajlandó otthagyni az iskolát, hogy munkába álljon), ha elveteted, egyedül meghetsz a híd alá.
Örökbeadás nem játszik, nem menne bele, meg akkor megintcsak elveszíted a munkád.
Nagy összegű megtakarításod nincs.
Mit lehet ilyen helyzetben 21 éves nőként kezdeni?
Ha meg abortuszt akarna az lenne a baj ....
Bolondok vagytok
Kulfoldon bolcsi mar 6 hetes kortol van de a szulesi szabi 12 het es bbolcsit az allam tamogatja ha szulok dolgoznak /tanulnak igy min fizetsz
En orulnek ha a pasi igy gondolkodna
Vicces a pasid. Még ő mondja h ha elveteted akkor mehetsz amerre látsz? :D neki nincs munkája,pénze :D
Nem értem miért irod ha elveteted mehetsz a hid alá. Neked van melód,van fizud! A sok rossz közül én ezt választanám. Elvetetem,kidobom a pasim,és betársulok vhova albiba.
1-es és 3-as jól írta.
A fenének Te tarod el,na meg ez a kijelentés pfff...elképesztő,hogy egyesek milyen nyeregben vannak és vannak akik engedelmeskednek nekik.
"Kulfoldon bolcsi mar 6 hetes kortol van de a szulesi szabi 12 het es bbolcsit az allam tamogatja ha szulok dolgoznak /tanulnak igy min fizetsz "
MELYIK külföldröl beszélsz? Mert igencsak eltéröek a különbözö államok szabályzói!!!!
Hol élsz külföldön?
Nem tudom más országokban hogy van, de itt Németországban az egyedülálló anyáknak nagyon szép támogatások járnak pl., tehát itt én biztos megtartanám a babát (ha szeretném persze), és 1 év után rendesen visszamennék dolgozni.
Ha nem akarod, akkor vetesd el vagy add örökbe. De ezzel a hapsival mindenképp szakíts...
Te tartod el, és még te mehetsz, amerre látsz?
akkor ki fogja őt eltartani?
neked miért kell a híd alá menned, ha egyszer te vagy a kenyérkereső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!