Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Munka vagy karrier?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka vagy karrier?

Figyelt kérdés

3 éve házasodtunk a férjemmel. Azóta lett stabil munkahelyünk, közös lakás, autó, megtakarítás… Most érzem azt, hogy szeretnék legalább egy gyereket. Azonban a főnököm elő szeretne léptetni… Nincs bátorságom visszautasítani, kolleganők szerint őrült lennék, ha kihagyom. A férjem is így gondolja…

Mit tennétek? Várjak még a babázással?

N/29

2015. ápr. 24. 18:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedből nekem úgy tűnik,te is inkább dolgoznál még. :)
2015. ápr. 24. 18:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű, hogy munka. :) Te is ezt írod. :)
2015. ápr. 24. 18:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Kicsit elbizonytalanodtam... Mikor lesz majd baba? Mi van, ha majd nehezen sikerül teherbe esni?
2015. ápr. 24. 18:37
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Az a lehetőség, hogy nehezen sikerül teherbe esni, most is előfordulhat. Egy ismerősöm 36 (!) évesen szült, a gyerek most négy éves, boldogok. :)

Szerintem válaszd a karriert. Számomra egyértelmű lenne.

2015. ápr. 24. 18:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el az előléptetést! A baba sem biztos hogy olyan gyorsan fog összejönni. Ha mégis összejön, nem haragudhat rád senki a munkahelyen, és lehet hogy kedvezőbb juttatásokkal tudsz így babázni menni.
2015. ápr. 24. 18:40
 6/18 anonim ***** válasza:
11%
Munka,egyértelmű. A baba ráér 5-10 évet.
2015. ápr. 24. 18:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyen ne hangoztasd hogy babázni szeretnél már. Ha összejön a baba, az egy teljesen elfogadható dolog lesz.
2015. ápr. 24. 18:41
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi gyors és hasznos javaslatokat.

Minden véleményt szívesen meghallgatok. :)

2015. ápr. 24. 18:45
 9/18 anonim válasza:
19%

Ez egy őrült társadalom! Az örökös pénzhajszolás. Valójában mi az előrébb lépés? A több pénz? Szerintem nem. Az, ha elfogadható, - de nem telhetetlen - körülmények között, egy boldog családdal együtt tud az ember élni. Ha megvan a szükséges anyagi háttér, de nem a pénz utáni loholásra gondolok. A legtöbb ember nem tud még élni!

Téveszméket kergetnek és a pénzt! Nem ez az élet értelme.

Egyszer mindenki ráébred...

2015. ápr. 24. 18:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kellene visszautasítanod?

Ha azonnal teherbe esnél is még dolgozhatnál 8 hónapot a munkakörben, de valószínűleg azért nem megy ilyen gyorsan (az esetek 99%-ában legalábbis nem szokott elsőre sikerülni ugye). Utána 1-1,5 év gyed és mehetsz vissza dolgozni. Hol a probléma?

Azt meg nem kell reklámozni, hogy tervezitek a gyereket. Házas vagy, a korban is benne vagy már, a főnököd sem hülye, tisztában van vele, hogy előbb-utóbb valószínűleg lesz gyerek is. Ha ő ezzel együtt téged tart a legalkalmasabbnak a pozícióra, annak csak örülni lehet.

2015. ápr. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!