Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mit választanátok inkább?
1, Eltartott nöként élni egy gyönyörü külföldi városban a milliomos férjeddel, ahol nyelvet tanulhatsz, hobbimunkával kereshetsz pénzt, költekezhetsz, utazhatsz...
2, Egy kis albérletben élni a férjeddel, hétköznapi munkát végezni (pincérnö, bolti eladó), sokat igyekezni és keveset keresni.
Mindkét esetben szeretitek egymást.
Melyik és miért, ha csak ez a kettö van?
Ilyen nincs hogy mindkét embert szereted, pont ahogy nem vagy egyformán ügyes a jobb és a bal kezeddel sem.
Nyilván ha ilyen kérdést teszel fel hogy melyiket választanád egy Ferrárit vagy egy 10 éves Skodát a fenntartási költség és a fogyasztás ugyan az akkor egyértelmű, de ilyen nincs.
Irreális kérdés...
22-es nyilván igen mivel ez az élethelyzet valószínűleg megvan.
Tehát az alaphelyzet hogy van egy milliomos férjed és választhatsz hogy luxusban éltek vagy elég szűkösen és a te döntésedre van bízva.
Kérlek mond már el hogy ha nem 2 férfi közül kellene választani akkor az egyik helyzetben miért milliomos a férfi a másikban pedig miért nem...
Annyira tetszik a kérdésed és a sok válasz is!
Ha okos nő lennék az 1-t választanám.
Mert ott minden adott, ha szerelem van, a többi már csak a boldogságról szól. Viszont láttunk már olyat hogy a szerelem átalakul szeretetté, és akkor kicsit kinyílik a szem.
A 2-st az érzelmes nők választják, akik egy kicsit mártirok és szeretik a küzdelmet. Ugyanis ha ott is átalakul a szerelem szeretetté akkor nagyobbak lesznek a nehézségek.
Itt most konkrétan ész vs szív -ről szól.
Te ezt most nagyon nem érted. Tényleg nem adott két férfi, egy milliomos és egy szegény, hanem két élethelyzet.
Egyikben sem létezik, egy másik férfi, hanem csak egy, akit szeretsz.
Csak az egyik élethelyzetben milliomosok vagytok, a másikban szegények.
Miért szólna egyébként arról, hogy ész vs szív?
Mindkét helyzetben szeretitek egymást.
Nekem van férjem és én inkább azt választanám, hogy milliomos legyen és egy gyönyörű városban éljünk, mint hogy éjt nappallá téve gürizzünk minimális fizetésért.
"Ha okos nő lennék az 1-t választanám.
Mert ott minden adott, ha szerelem van, a többi már csak a boldogságról szól. Viszont láttunk már olyat hogy a szerelem átalakul szeretetté, és akkor kicsit kinyílik a szem.
A 2-st az érzelmes nők választják, akik egy kicsit mártirok és szeretik a küzdelmet. Ugyanis ha ott is átalakul a szerelem szeretetté akkor nagyobbak lesznek a nehézségek.
Itt most konkrétan ész vs szív -ről szól."
Nekem pont nem erről szól.
Okos nő nem szorul milliomos férjre ahhoz, hogy jók legyenek az életkörülményei. Nem születtem jómódú családba, de tanultam, úgy hogy az ehhez szükséges fedezet jó részét megkerestem az egyetem mellett. Tudom, mi a spórolás, laktam két kicsi gyerekkel egyszobás lakásban, de tudtam, hogy ez nem fog sokáig tartani:-). Olyan munkám van, amit örömmel végzek, és bőven átlagon felül keresek vele. És ahhoz mentem hozzá, akit szerettem és felnéztem rá, aki hasonló utat járt be.
Pont ezt az opciót hiányoltam a kérdésből, de nem akarom magam ismételni.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!