Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a feleségek, akik itt vinnyognak a férjük minden egyes megmozdulására, ezek kamukérdések?
Nem hiszem el, hogy léteznek ilyen házasságok, hogy a feleség otthon, vagy az irodában gubbaszt, és a férjén rágódik egész nap, hogy mekkora bunkó.
Van még egy kérdésem hozzájuk: minek mentek hozzá? Már ha valóban van férjük.
Most azokra a kérdésekre gondolsz, ahol arról van szó, hogy a kedves férjek szarnak a fejükre, semmit nem segítenek, de üvöltöznek ha valami nincs megcsinálva?
Egy részük biztos kamu, de sajnos sok ilyen úriember van, aki azt hiszi csak mert kukac van a gatyájában ő már valami felsőbbrendű lény.
Hú, el is felejtettem hogy a férjem tegnap elég rendesen becsípett. Gyorsan ki is írom, hogy elválok. :)
Ennyire azért nem ingerszegény a környezetem.
Szerintem főleg azok az emberek járnak ide panaszkodni, akiknek a való életben nincs kivel megtárgyalni a dolgokat.
Kétféle lehet osztani a kérdezőket: akik egy adott problémára megoldást keresnek és akik csak "jogosan haragszom" meg "milyen már hogy a férjem/feleségem/húgom/bátyám/tengerimalacom" kérdésnek álcázott panaszátadatot kiírják. Szerintem ez utóbbiban több a kamu.
Szia
Szerintem azért megy a "hiszti" mert már nem az van mint anno amikor megismerkedtek és ide-oda mehettek meg vannak keseredve hiszen munka,család plusz házimunka a nap végére meg kipurcanva fekszenek le és szerintem ha nincs nagyon sok barátja az embernek valahol mégis ki akarják beszélni magukból a gondokat és ha ezt hisztinek találod akkor szerintem gondold egy kicsit át a dolgokat mert nehéz ha nem beszélheted meg senkivel az érzéseidet.Sajnos innen kezdődik a depresszió is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!