Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, mit választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, mit választanátok inkább?

Figyelt kérdés

1, Eltartott nöként élni egy gyönyörü külföldi városban a milliomos férjeddel, ahol nyelvet tanulhatsz, hobbimunkával kereshetsz pénzt, költekezhetsz, utazhatsz...

2, Egy kis albérletben élni a férjeddel, hétköznapi munkát végezni (pincérnö, bolti eladó), sokat igyekezni és keveset keresni.

Mindkét esetben szeretitek egymást.

Melyik és miért, ha csak ez a kettö van?

2015. ápr. 23. 19:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se választanám.

Értem, mit akarsz, és bocs az offért, de nagyon nem tetszik az a kérdésben, hogy a nő mindkét esetben beletörődik abba, hogy ő nem tehet azért, hogy jobb legyen az élete, ergo vagy megoldja neki a férj, vagy elfogadja a kilátástalan szegénységet. Nekem egyik se fér bele a személyiségembe, a második opció maximum átmenetileg, úgy, hogy pontosan tudom, mikor fogjuk elérni, hogy jobb legyen, és mit teszünk érte.

2015. ápr. 23. 20:33
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan az elsot. A kerdesednek ugy lenne ertelme, ha az elsoben nincs szerelem, csak elem a luxusqrvak eletet, akkor nyilvan a masodikat valasztanam. Ha ugyanazzal a ferfival elhetek milliomoskent, akkor miert ne??
2015. ápr. 23. 20:45
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Átlagon felül keresek, de a párom még így is a többszörösét az enyémnek. Tehát mondhatjuk, hogy jól élünk.

Számomra az ideális az lenne, ha majd gyerekünk lesz, akkor az első 3 évben vele/velük leszek, aztán ha visszamennék dolgozni, akkor is napi 4 órás munkaidőben. Ugyanazt akarnám csinálni, mint a most is a munkám. Nagyon szeretem, kvázi hobbi. Viszont azért hobbiként 8 órában elég fárasztó szellemileg. (programozás)

Nyilván az elsőt választanám, de nem is értem azt, aki ezt másképp gondolja. A hobbimunka is lehet komoly szakma.. nem azt jelenti, hogy otthon kötögetsz, aztán néha eladod, amit csináltál.

A pincér és eladói munka pedig fizikai meló, soha nem vállalnék ilyet, amennyiben nem muszáj.

Lehetőség szerint senki nem szeretne gürizni egész életében, hanem lehetőség szerint élvezné azt, utazgatna, sportolna, bármit csinálna amit szeret.

2015. ápr. 23. 20:47
 14/30 anonim ***** válasza:
Nyilván az elsőt.
2015. ápr. 23. 20:56
 15/30 anonim ***** válasza:
#11: Én nem így értelmeztem. Semmi beletörődést nem látok az elsőben, még dolgozik is a nő, olyat, amit szeret. Nem tudjuk, ezzel mennyit keres, de azt sem, hogy nem akar-e pár év múlva máshogyan dolgozni. Én nem akarnék, szeretek itthonról dolgozni olyat, amit élvezek, csak nálunk, ha ez igazán beindul, én fogom a többet keresni :) Egy rendes fizetéshez és hasznos munkához nem kell szokványos állás, fix munkahely.
2015. ápr. 23. 20:58
 16/30 anonim ***** válasza:

Az elsőt. Mert a "sokat igyekezni és keveset keresni" nem túl csábító dolog.

Szerintem ha csak ez a 2 választási lehetőség van, akkor mindenki az elsőt választaná.

2015. ápr. 23. 21:26
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszul fogalmaztad meg a kérdést. És csak azért születtek eltérő válaszok, mert volt aki arra válaszolt, amit kérdeztél és volt aki arra, amit valójában kérdezni akartál.

Mindenki inkább jobb anyagi körülmények között élne a szerelmével és inkább olyan munkát végezne, amit szeret is csinálni, és ahol van lehetősége képeznie magát, valamint szórakozásra is.

2015. ápr. 23. 21:32
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 4-es: A HÁZTARTÁSBELIT MIÓTA NEVEZIK KITARTOTTNAK?

Még eltartottnak sem nevezhetik, hisz ha az otthoni munkáját fizetett alkalmazottal végeztetnék, az ellenértéke minimum egy átlagfizetést tenne ki. Eltartott és KITARTOTT között azonban lényegi különbség van: a KITARTOTT (férfi, nő) olyan szeretőt vagy prostituáltat jelent, akinek lakásáról és minden egyéb szükségletéről a KITARTÓJA gondoskodik, és aki ezért csak szexuális szolgáltatást nyújt cserébe.

2015. ápr. 23. 21:33
 19/30 anonim ***** válasza:

talán úgy gondolta a kérdező, hogy a második verzióban Magyarországon élhetne az ember.

Én szeretnék Magyarországon élni, de ha csak pincérnő lehetek, vagy bolti eladó, meg kilátástalanságban élnék, akkor inkább mehet az első verzió.

2015. ápr. 23. 21:44
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Full őszinte leszek:

1.

Miért? Mert 100x kényelmesebb élet...az, hogy "eltart" a férjem, kit érdekel?? Ha neki és nekem megfelel, én egyetlen egy percig sem érezném magam ettől kevesebbnek bárki másnál...sorry, de így van. Ha értelmes a férjem (márpedig agyhalotthoz alapon nem mennék soha, szóval annak kell lennie) semmi kivetnivalót nem találna ebben a felállásban és tényleg nyugalomban, boldogságban élnénk mindketten....vagy hárman, négyen ha gyerekeket is szeretnénk.

2015. ápr. 24. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!