Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek rendőr, mentős, tűzoltó, orvos, tanár a férje nem fél hogy lecsapják a kezéről?
Figyelt kérdés
Ezek olyan szakmák ,ahol kimondottan rárepülnek a nők a dolgozóra(orvos,mentős-ápolónők,betegek aztán tanár-diákok,tűzoltó- hálából a megmentettek,rendőr- kolleganők,stb.).2015. ápr. 23. 10:00
41/47 A kérdező kommentje:
Na igen a TEK-esek meg azért izgik mert nem tudni ki lapul a ruha-maszk mögött,az is biztos vonzó sok nőnek !
2015. ápr. 23. 12:30
42/47 anonim válasza:
te nagyon beteg vagy, vegyél egy gumi brokit, ahogy már írták, aztán éljetek boldogan
43/47 anonim válasza:
Hahahaha, ez a hét vicce. Végzős vagyok orvosin, minimum átlagos arccal, és azt hiszem kijelenthetem, hogy iszonyatosan sok, a magányos fital férfi az egyetemen, sajnos engem is beleértve. És nem kifejezetten ronda férfiakról van szó, hanem olyanokról, akik nem illenek bele a tipikus kihaénnem macsó állat alfahím szerepbe. Orvosin azért van egy két ilyen, mert nem lehet mindenki istencsászár sebész, pár diszciplinához némi önkritika és empátia sem árt. A nőket egyébként kb. hidegen hagyja, hogy az ember orvosira jár. Az számít, hogy pénzes kigyúrt szépfiú-e vagy sem. A belső értékekről ne is beszéljünk azok le vannak sz.rva magasról. Nem hiszem, hogy végzett orvosként bármi változna a helyzeten.
44/47 anonim válasza:
Férjem NAV ellenőr.... Most, hogy mondod, belegondoltam, hogy mi történhet egy-egy ellenőrzés elkerülése érdekében......
45/47 anonim válasza:
"A párom orvos,többször próbálkoztak nála,főleg,mikor megtudták,hogy külföldre készül,mégsem csábult el."
Hát hogyne... :)
46/47 anonim válasza:
Utolsó, sőt: én olyan hivatást űzök, nő létemre, hogy sokan el akarhatnának csábítani, sokat utazom külföldre is, több napos konferenciákra stb. Igen sokan próbálkoznak. És nem csábultam el.
Ugyanis én már megvettem magamnak a legjobbat. Nem érem be olcsó, ócska utánzatokkal. Mekkdonálccban sem eszem, csak azért, mert kéznél van. Sok ember a minőségre ad, ebben is.
47/47 anonim válasza:
"Ugyanis én már megvettem magamnak a legjobbat. "
Nincs több kérdésem,téged minősít...
Én sem csábultam el még soha,szép nő vagyok,de a férfiak azért lássuk be mások.Tisztelet a ritka kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!