Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek rendőr, mentős, tűzoltó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek rendőr, mentős, tűzoltó, orvos, tanár a férje nem fél hogy lecsapják a kezéről?

Figyelt kérdés
Ezek olyan szakmák ,ahol kimondottan rárepülnek a nők a dolgozóra(orvos,mentős-ápolónők,betegek aztán tanár-diákok,tűzoltó- hálából a megmentettek,rendőr- kolleganők,stb.).
2015. ápr. 23. 10:00
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
53%

Én már láttam...

De amúgy még van pár:

fodrászok, fotósok(ez utóbbi személyes tapasztalat :/, HRes pasik, szobafestők, kajafutárok...

2015. ápr. 23. 10:28
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Röhejes:D tehát a közalkalmazottak vannak kitéve egyedül a csábításnak?
2015. ápr. 23. 10:32
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

19: Ahova én járok bankba, ott sok férfi ügyintéző van és elég helyesek is :) Mindegyiknek tudom a mobilszámát is, ők is azon hívnak engem, ha van valami intézni valóm, tegeződünk, kedvesek, van köztük pár, aki kifejezetten bámul, látszik rajta, hogy ha akarnék valamit, akkor lehetne. Szóval a bankban sem lesz biztonságban a párod :D

És nem csak az ügyfelek repülnek rá a dolgozókra, hanem a dolgozók is az ügyfelekre! Ezért is hülyeség az okfejtésed.

Rendőrrel, stb. még nem kerültem ilyen közvetlen viszonyba ügyintézés során. Mondjuk én annak örülnék, hogy rendőrrel, mentőssel, orvossal, tűzoltóval sose kelljen találkoznom!

2015. ápr. 23. 10:32
 24/47 anonim ***** válasza:
97%

Én már csak azt nem tudom mi a jó válasz?!

Egyetért vki, le van pontozva, nem ért egyet akkor is?!

A barátnőm férje kamionsofőr. most akkor ő 100% hogy megdug minden sarki k*rvát?

nem beszéltünk még a szerelőkről sem mert hát vannak a magányos háziasszonyok akiknek folyton csöpög a csapja.

Egyébként én már láttam jóképű bankost, mellesleg milyen jó lehet fénymásolón döngetni zárás után!

jah és "a legszebb nőt is megcsalják meg a legrondábbat is megd*gják"

Már csak az a kérdés akkor milyen szakmában tudhatja biztonságban az ember a párját?!

2015. ápr. 23. 10:33
 25/47 anonim ***** válasza:

Akkor ennyi erőből bárki.

Múltkor a postás kezdett ki velem. És nem én vele!

2015. ápr. 23. 10:33
 26/47 A kérdező kommentje:
Igen,itt már lehet hogy tényleg az a kérdés,hogy melyik az a szakma,ahol biztosan nem történnek félrelépések,mert nem olyan a környezet,nincs tele nőkkel és kliensekkel :)
2015. ápr. 23. 10:36
 27/47 anonim ***** válasza:

26: Akkor talál máshol nőt, ha a munkahelyén nincs. Pl. ott, ahol ő az ügyfél :)

Vagy a szomszédot, akárkit.

Hidd már el, hogy nem ezen múlik.

Vagy zárd be a lakásba és ne engedd ki :D

2015. ápr. 23. 10:38
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a szakmán múlik.

A hűség döntés, elhatározás is, a lehetőségek hiánya mellett:)

2015. ápr. 23. 10:40
 29/47 anonim ***** válasza:
66%
A munkakerülő, otthonülő számítógépfüggők abszolút biztonságban vannak. Ők még a postásnéninek sem nyitnak ajtót, mert ezerrel nyomnak valamit f@s játékot. :D
2015. ápr. 23. 11:04
 30/47 anonim ***** válasza:
Utolsó, ők esetleg a neten ismerkednek.
2015. ápr. 23. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!