Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek rendőr, mentős, tűzoltó, orvos, tanár a férje nem fél hogy lecsapják a kezéről?
Az én férjem színpadi ember ráadásul. És nem, nem "félek". Ugyanis nem egy tehetetlen báb, hogy ha Gizike akar tőle valamit, akkor ő, szegény akaratgyenge, óhatatlanul bedőljön neki. Autonóm lény, s teszi, amit akar.
A megcsaláshoz nem kell színpadon állni, szerintem bármilyen foglakozással félrelép, aki akar, s nem teszi, aki nem akar.
Mondjuk, azt nem értem, hogy egy tanár, egy rendőr vagy egy mentős, az miért lenne vonzóbb, mint az átlag.
Nem olvastam végig a válaszokat, rögtön reagálnék a kérdésre,bocs, ha már előttem is írtak ilyet.Először is, ha meg akar csalni ,megcsalhat egy bányász, kőműves, vagy szobafestő is...:(
A férjem biztonsági őr, és őt is behálózta, kikezdett vele egy nő.Terepmintás ruhában dolgozik, és fegyvere van, biztos ez is vonzó sok nőnek.
Aztán a pasin múlik, belemegy e a dologba.
Pár esetet elmondott, hogy megkörnyékezték.
Aztán egyszer, mikor hullámvölgyben volt a házasságunk, 23 év után nem mondott nemet....:(
Nem olyan hülye a kérdés, mint ahogy sokan itt leugatjátok a kérdezőt, meg csak azt szajkózzátok, hogy "ha meg akar csalni, úgyis meg fog, mindegy, mi a foglalkozása":
"tűzoltó-hálából a megmentettek"
Most próbálom elképzelni a szituációt, hogy égő házból égési sérülésekkel vagy füstmérgezéssel visz ki egy amúgy is maszkot viselő ember... Valószínűleg morfiumon kívül másra nem vágyom olyankor, a tűzoltót meg fel se lehet ismerni a maszk alatt.
Ennyi erővel a TEK-esek is célpontok a símaszk mögött?
TEK-es ez jó :)
mikor belenyomja a díler fejét a betonba...folyik a vér, rögtön egymás vetődnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!