Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek rendőr, mentős, tűzoltó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek rendőr, mentős, tűzoltó, orvos, tanár a férje nem fél hogy lecsapják a kezéről?

Figyelt kérdés
Ezek olyan szakmák ,ahol kimondottan rárepülnek a nők a dolgozóra(orvos,mentős-ápolónők,betegek aztán tanár-diákok,tűzoltó- hálából a megmentettek,rendőr- kolleganők,stb.).
2015. ápr. 23. 10:00
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
71%
Ez ember és nem szakmafüggő dolog. A párom orvos,többször próbálkoztak nála,főleg,mikor megtudták,hogy külföldre készül,mégsem csábult el.Volt,hogy észre sem vette, én szóltam neki,hogy ez és ez rá akar hajtani?D Ráadásul az orrom előtt:D
2015. ápr. 23. 11:15
 32/47 anonim ***** válasza:

Az én férjem színpadi ember ráadásul. És nem, nem "félek". Ugyanis nem egy tehetetlen báb, hogy ha Gizike akar tőle valamit, akkor ő, szegény akaratgyenge, óhatatlanul bedőljön neki. Autonóm lény, s teszi, amit akar.

A megcsaláshoz nem kell színpadon állni, szerintem bármilyen foglakozással félrelép, aki akar, s nem teszi, aki nem akar.

Mondjuk, azt nem értem, hogy egy tanár, egy rendőr vagy egy mentős, az miért lenne vonzóbb, mint az átlag.

2015. ápr. 23. 11:18
 33/47 acelsziv ***** válasza:
64%
Kérdező: te nagyon idióta vagy... Te nem szakmákban nem bízol, hanem a férfiakban. Menj el szépen egy szexshopba és vegyél egy nagy műbránert. Az való neked nem férfi.
2015. ápr. 23. 11:20
 34/47 anonim ***** válasza:
Én párom tanár (egyébként én is az vagyok). Nálunk eleve ez etikai kérdés, hogy nem lehet viszony diákkal. Ha lenne ilyen (és kiderül), akkor egyből búcsúzhat az illető a pályától. Mellesleg 11-14 éveseket tanít... Attól inkább kéne félni, hogy valahol máshol, felnőtt nő hajtana rá, de nem félek ettől, bízom a páromban és tudom, hogy hűséges.
2015. ápr. 23. 11:24
 35/47 anonim ***** válasza:
48%

Nem olvastam végig a válaszokat, rögtön reagálnék a kérdésre,bocs, ha már előttem is írtak ilyet.Először is, ha meg akar csalni ,megcsalhat egy bányász, kőműves, vagy szobafestő is...:(

A férjem biztonsági őr, és őt is behálózta, kikezdett vele egy nő.Terepmintás ruhában dolgozik, és fegyvere van, biztos ez is vonzó sok nőnek.

Aztán a pasin múlik, belemegy e a dologba.

Pár esetet elmondott, hogy megkörnyékezték.

Aztán egyszer, mikor hullámvölgyben volt a házasságunk, 23 év után nem mondott nemet....:(

2015. ápr. 23. 11:25
 36/47 anonim ***** válasza:
35%

Nem olyan hülye a kérdés, mint ahogy sokan itt leugatjátok a kérdezőt, meg csak azt szajkózzátok, hogy "ha meg akar csalni, úgyis meg fog, mindegy, mi a foglalkozása":

[link]

2015. ápr. 23. 11:29
 37/47 anonim ***** válasza:
36-os.Igaz,nem néztem meg a linket,de a címből ítélve,az egyenruhára-egyen ruhára bukó nőkről van szó. Van ilyen! De ez nem azt jelenti,hogy az adott ruhában dolgozó hímnemű,vevő is a dologra.
2015. ápr. 23. 11:39
 38/47 anonim ***** válasza:
akik egyenruhára bukik, vegyen otthonra és mehet a játék :D
2015. ápr. 23. 11:55
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

"tűzoltó-hálából a megmentettek"

Most próbálom elképzelni a szituációt, hogy égő házból égési sérülésekkel vagy füstmérgezéssel visz ki egy amúgy is maszkot viselő ember... Valószínűleg morfiumon kívül másra nem vágyom olyankor, a tűzoltót meg fel se lehet ismerni a maszk alatt.

Ennyi erővel a TEK-esek is célpontok a símaszk mögött?

2015. ápr. 23. 11:59
 40/47 anonim ***** válasza:
84%

TEK-es ez jó :)

mikor belenyomja a díler fejét a betonba...folyik a vér, rögtön egymás vetődnek :D

2015. ápr. 23. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!