Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már miért nem divat a férfiaknál hogy eltartsák a nőket?
Engem boldogan eltartana a ferjem, sot ezt fel is dobta nehanyszor hiszen megengedhetjuk magunknak, de megis zavarna a tetlenseg velhetoleg azert mert engem nem elegit ki a haztartas, meg fozocskezes.
Nem vagyok munkamanias, de a munkahely nem csak arrol szol h penzt keresek hanme arrol, h azt csinalom amihez ertesz, amiben kiteljesedek, tokjofej kollegaim vannak, emellett folyton kreativan kattog az agyam.
Fizetes napon pedig kolthetem amiert dolgoztam, es amikor nem dolgoztam erte nem tudtam ennyire elvezni:-))Hat en ezert jatok szivesen dolgozni:-))
#24 igazad van, mondjuk árnyalva azzal, hogy ahol megtehetik anyagilag, ott legalább másfél-kétéves koráig az anyja mellett van. Ennél korábban egy gyereket sem lenne szabad egész napra elszakítani az anyjától, de gyerekfüggő: van, aki még 3 évesen, óvodába menet sem közösségérett, elhúzódik egy sarokba, sír az anyja után, hiába a beszoktatás.
Az meg külön probléma, hogy a gyerekeket az állam neveli fel a szülők között. Szakadás van a generáció közt, a gyerek külön költözik a szülőtől, sokszor másik településre, a gyereknek alig van kapcsolata a nagyszülővel... Marx írta azt, hogy a család az elnyomás legősibb formája, meg kell szüntetni. A gyerekeket születéskor el kell venni a szülőktől és az állami szakembereknek felnevelni, házasság sem kell, mindenki csinálja fűvel-fával, ahogy jólesik...
Hát elég közel járunk az álma megvalósulásához.
Nálunk ez már szinte családi hagyomány.Férjem szüleinél,és nagyszüleinél is így működött.A férfiak dolgozni járnak,a nők otthon vannak a gyerekekkel,háztartással.
Én szívesen dolgoznék valamit,a szakmámban viszont csak 12 órás műszakok vannak,alig pénzért,azt meg nem vállalnám be.Nekünk fontos,hogy a lányainkat reggel én vigyem iskolába,és ne kelljen ottmaradniuk napköziben,hanem otthon lehessenek délután,és ebédre se menzát,hanem házi kosztot egyenek.Így nehéz olyan állást találni,amit ezzel össze lehet egyeztetni,szerencsére nincs szükség rá.
Miért erőszakoljuk meg a párunkat? Ha ő szeret dolgozni és szívesen dolgozik és sokkal hasznosabban, kreatívabban el tudja tölteni az idejét mint otthjon a fakanál mellett akkor miért kényszerítsük rá ezt az ösemberes modellt? Ráadásul ott van az is, elképzelhető, hogy a nő szakmájával sokkal jobban keres mint a párja? Emiatt váljanak el?
Szerintem a család a fontos, a család összeteszi amit keresnek és ebből élnek együtt. Tök mindegy, hogy ki hozza a több pénzt (egészen addig amíg valamelyik fél nem kezdi el ezt felhánytorgatni: én keresem a pénzt én mondom meg mire költsük), a szumma a fontos. Szerintem marha régimódi ez a "férfi dolgozik, nő otthon van" modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!