Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már miért nem divat a férfiaknál hogy eltartsák a nőket?
Jobban lehet élni, szimmetrikusabb és sokszor kielégítőbb, ha mindkét fél dolgozik. Amúgy miért baj, ha a nő tartja el a férfit és kívánatos, ha a férfi a nőt? Oké, én androgün vagyok, nincs érzékem a nemek erős megkülönböztetéséhez, de szerintem ezt sokan mások sem értik...
Eszembe sincs rendben tartani az otthont egyedül, nem is szeretek takarítani, de a ház körüli összes munka is sok lenne (nemrég építkeztünk, s mi burkolunk, betonozunk, kerítést építünk... hangulatosabb is ketten). A párom pedig nem jó pénzkeresésben, bár most én sem, de lesz ez még jobb :)
Állítólag több humanoid faj van, nem csak az, amelyikről az őskori történelemben tanultunk. De ott sem a férfiak tartották el a nőket: a férfiak vadásztak - hozták haza a húst, bundát, bőrt -, de minden mást a nők csináltak.
No meg azok matriarchális - anyajogú - társadalmak voltak, a nők parancsoltak. Ma pedig patriarchális társadalom van, a férfiak parancsolnak.
Ma ez kb. kivitelezhetetlen. Egyrészt azért, mert anno a férfi kulimunkával is keresett annyit, hogy biztos anyagi háttérben felnevelje a családját, most meg... amilyen ingatlanárak, közüzemi költségek vannak, még egy értelmiségi fizetésből sem mindig lehet fenntartani egy rendes háztartást, főleg nem gyerekkel.
Aztán anno azért nehezebb munka volt ellátni a háztartást... nem volt mosógép, mosogatógép, porszívó... azért kicsit komolyabb munkavégzés volt, mint heti 1x kiporszívózni és berakosgatni a mosogatógépbe az edényeket.
Ma már (és én ennek örülök), ha egy házaspár mégsem tud rendesen együttélni, akkor elválhatnak... na de az a nőnek ilyenkor nem jó, mert nulla tapasztalattal ott marad, aztán az esetlegesen közös vagyonból keresett pénzt is feléli. Közben ott van a másik oldal, én megértem azokat a férfiakat, akik nem akarják eltartani a nőt, aki rosszabb esetben házimunka címén tényleg csak két ruhát rak be a mosógépbe, és zacskóslevest főz mikrózható vacsival, utána meg követeli a férj keresetének a felét váláskor, és még rokontartást is akar, meg a lakást, meg ki tudja, mit gondol ki egy ügyvéddel együtt...
"Lassan oda jutunk hogy a nőknek kell eltartani a férfiakat."
Igen, és ez bizonyára jó néhány kapcsolatban, házasságban okoz(hat) feszültségeket.
Esetleg rossz hatással lehet a férfiak önbecsülésére. Főleg, ha a férfi épp keresőképtelenné válik, és a nő fizetésére van szorulva.
Én mindkét végletet átéltem!
Egyetem alatt volt egy gazdag,idősebb MILF csajom,nála laktam és a cégénél dolgozgattam...ciki vagy sem egy pasinak,de ÉLVEZTEM!!!! Ingyen lakás,laza meló,zsebpénz,szex egy fullos MILF-el. Aztán végeztem,lediplomáztam,dolgozni kezdtem és szétmaradtunk. Utána jött pár csaj és volt,hogy én tartottam el a lányt,mert tanult,de később jött az emanci-panci-manci dumával,hogy ő nem akar qurva lenni,meg hasonló baromságok,le is koccolt. Manapság egyébként az a gond,hogy sok pasi szeretné a hagyományos (apuci dolgozik,anyuci főz,mos takarít,gyereket nevel)családmodellt,de sajna a haza fizetések erre nem alkalmasak. Manapság kevés egy átlagfizu. Illetve,sok a pénzéhes csaj akiknek az Isten pénze sem elég és a legtöbb pasi nem tud és nem is akar ilyenekért teperni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!