Férfiaknál, az öv csatjának melyik oldalon kell lennie, és a zokninak a nadrághoz vagy a cipőhöz kell passzolnia?
Nem feltétlenül. Sötét (pl. kék), fekete nadrághoz nem mehet világod cipő, de világos nadrághoz sötét vagy fekete cipő mehet.
#3, #4
Nem ismertem ezt a mondást, de ezek szerint minden a helyén van.
Köszi
az öv vége ami a csattból kilóg az balra legyen
bár ma már amikor akár női gatyát is felvesznek sokan, tökmindegy
de klasszikusan jobb kézzel húzom, balra bedugom
másik kérdésed
teljeseen jo a felvetésed: vagy a nadrághoz passzintom a zoknit vagy a cipőhőz
hosszúnadrág esetén inkább a nadrág színe a mérvadó, tehát mondjuk vajszinű zakó fekete nadrághoz felvehetek egy vajszinű cipőt de fekete zoknit veszek nem világosat
ugyanakkor fehér sportcipő, kék farmer mellé simán felvehetesz fehér zoknit, foleg ha fehér pólót veszel hozzá.
rövidnadrág esetén jobban dominál a cipő, a nadrág színe nem annyira számít, tehát felvehetsz a póló színével egyező de a nadrágot ütő szint, vagy csak az övvel egyező színű zoknit
lényege az egésznek, hogy harmonizáljanak a színek
és bátran öltözz színesen fiúként is, lejárt a szürkeség kora
de ne legyél pawa, használhatsz erős kontrasztokat, de 2 fő színnél ne legyen több
remélem segítettem :)
Hát nem is tudom. Sötét nadrághoz nekem azért furcsa lenne ha sötét vasalt nadrághoz világos cipőt vegyek fel. Farmerhez rendben van a világos sport cipő de elegánsabb, zakós megjelenésnél...? Nem is tudom.
Amúgy alapvetően egyetértünk.
Köszi.
„Egy gyors és megnyugtató válasz formájában nyugodt szívvel mondhatom: nincs rá szabály! Mindenki magának tetszően, kénye-kedve szerint döntheti el, hogy melyik oldalon húzza meg a nadrágszíját. A bal vagy jobb kéz dominancia, azaz balkezesség, jobbkezeség esetén is a kézre eső, kényelmesebb oldalt lehet választani.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!