Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtett szuletesnap. Hogy engeszteljem ki a felesegemet?
"Szornyen erzem magam, mert nem eloszor veszekszunk azon, hogy nem figyelek ra,"
Tehát nyilván voltak hasonló esetek, ha nem is ugyanilyenek. Azért próbálj meg kicsit jobban odafigyelni rá, mert úgy fogja érezni, hogy nem fontos neked, hogy semmibe veszed.
Nem tudom, mivel engesztelhetnéd ki, mert azt sem tudom milyen típus, mennyire esett neki rosszul, vagy mennyire van már elege a nem oda figyelésedből.
Én is csak azt tudom ajánlani, amit a többiek: bocsánatkérés, de gondolom ez már megtörtént, és az első adandó alkalommal pótolni a vacsorát. Hátha idővel kiengesztelődik, de azért, mit ne mondjak eléggé elcseszhetted a szülinapját.
Ha ennyire rossz a memóriád írj valami emlékeztetőt a telefonodba legközelebb, hogy "szülinapi vacsi", vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!