Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar ez? Ti mit tennétek a helyemben? /alkohol/
A férjemnek 2 szabadnapja van egy héten,általában pont felváltva dolgozunk,ritka a közös szabadnap. Amikor én dolgozok,este rendszeresen arra jövök haza ,hogy részeg.Néha sűrűbben előfordul (sajnos már átlagot is számolhatnék,olyan régóta tart) ,de átlagban heti egyszer biztosan.
A problémám nem az ivással van,hanem ,hogy nem tud mértéket tartani. A mértéket úgy értem,hogy ezeken a napokon 10+ sört iszik meg . Sosem láttam még,hogy megállt volna egy vagy két doboznál.
Ilyenkor agresszív (csak verbálisan ),bunkó. A munkahelyén nem iszik (tudtommal ) .
A legutóbbi ilyen esetnél ,mikor szóvá tettem,hogy nem normális amit csinál és csak egyre lejjebb csúszik a lejtőn,a fejemhez vágta,hogy miattam alkoholista,emrt elege van belőlem .
Őszintén megmondom,én már nagyon kiábrándultam belőle az évek során emiatt,szerintem így is túl sokáig tűrtem,hülye voltam,de valahogy most jöttem rá csak.
Mondtam neki,hogy elhagyom és akkor éljen boldogan egyedül a piával. Ugyanis biztos vagyok benne,hogy nem fog róla lemondani . A probléma ott kezdődött,hogy néhány nappal később,mikor már összepakoltam a cuccaim elkezdett igérgetni,hogy megváltozik ,és hogy nagyon szeret. Én hiszek neki,hogy szeret engem ,és én is szeretem az egyik részét,a másiktól viszont hánynom kell . Attól félek,csak feleslegesen pazarlom rá tovább az időmet ..igazából nem hiszek benne,hogy meg fog változni. Szerintetek ?
a harag ilyenkor természetes, meg az önsajnálat is.
a lényeg sztem h egyiknek se add át magad, használd az akut túléléshez, de aztán engedd el mkettőt. Hosszabb távon egyik se tesz jót. Te is részt vettél ebben a játszmában, találd meg, h miért, próbálj tanulni belőle; de aztán tényleg engedd el. Lényeg, h találd meg magad, a te felelőssged ebben és lehetőség szerint lépj tovább.
Szia!
Mi a helyzet veled? Kitartottál a döntésed mellett?
Sziasztok!
Nem tudom érdekel e valakit,de elhagytam a férjemet . Semmit nem változott azóta sem,azok alapján amiket hallok róla. A válás még zajlik,sajnos még nem vagyok túl rajta de tudom hogy jól döntöttem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!