Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar ez? Ti mit tennétek a helyemben? /alkohol/
A férjemnek 2 szabadnapja van egy héten,általában pont felváltva dolgozunk,ritka a közös szabadnap. Amikor én dolgozok,este rendszeresen arra jövök haza ,hogy részeg.Néha sűrűbben előfordul (sajnos már átlagot is számolhatnék,olyan régóta tart) ,de átlagban heti egyszer biztosan.
A problémám nem az ivással van,hanem ,hogy nem tud mértéket tartani. A mértéket úgy értem,hogy ezeken a napokon 10+ sört iszik meg . Sosem láttam még,hogy megállt volna egy vagy két doboznál.
Ilyenkor agresszív (csak verbálisan ),bunkó. A munkahelyén nem iszik (tudtommal ) .
A legutóbbi ilyen esetnél ,mikor szóvá tettem,hogy nem normális amit csinál és csak egyre lejjebb csúszik a lejtőn,a fejemhez vágta,hogy miattam alkoholista,emrt elege van belőlem .
Őszintén megmondom,én már nagyon kiábrándultam belőle az évek során emiatt,szerintem így is túl sokáig tűrtem,hülye voltam,de valahogy most jöttem rá csak.
Mondtam neki,hogy elhagyom és akkor éljen boldogan egyedül a piával. Ugyanis biztos vagyok benne,hogy nem fog róla lemondani . A probléma ott kezdődött,hogy néhány nappal később,mikor már összepakoltam a cuccaim elkezdett igérgetni,hogy megváltozik ,és hogy nagyon szeret. Én hiszek neki,hogy szeret engem ,és én is szeretem az egyik részét,a másiktól viszont hánynom kell . Attól félek,csak feleslegesen pazarlom rá tovább az időmet ..igazából nem hiszek benne,hogy meg fog változni. Szerintetek ?
"Ha részeg kizárólag engem provokál,bánt,sért,nagyon ronda dolgokat mond . "
Na akkor mégsem adnék neki 1 esélyt sem. Visszaszívom.
volt itt jópár komment ami remekül leírta az alkoholista, a függő játszmáit, manipulációit.
Hogy döntöttél?
Elhagyom . Azt is mondta ,hogy "gondolkozzak el magamon" és legutóbbi alkalommal a haverjai alátt alázott sz@rrá . Igazából kinyílik a bicska a zsebemben,ha ilyen dolgokra visszagondolok,hogy éjszaka felébreszt mikor részegen hazajön,hogy takarodjak ahová akarok meg hasonlók,és nem is értem,eddig mi tartott itt ?! Annyira hülye voltam,és éveken keresztül nem foglalkoztam ezekkel.Pedig ha nekem mesélnék gondolkozás nélkül mondanám,hogy erre se időt se energiát ne pazaroljon senki .
Szomorú és csalódott vagyok,rengeteg indulat van bennem ,de azt hiszem csak egy kis megerősítésre volt szükségem. Ebből is látszik,hogy nem csak az az alkoholista aki az egész napját a kocsmában tölti és elissza az egész fizetését . Egy kis megerősítésre volt szükségem . Sajnálom őt,de nem vagyok hajlandó saját magam feláldozni senkiért . Magamra haragszom a legjobban,hogy hagyhattam ezt ennyi ideig,mikor más normális ember az első ilyennél otthagyta volna.
Az is bosszantó,hogy nekem a földről kell összeszedegetnem a darabjaim,ő meg éli tovább az életét,és engem hibáztat .
Köszönöm mindenkinek,irjatok még!
Akkor lehetne esély a változásra ha rájönne, hogy a saját életéről csak ő tehet.
Téged könnyű hibáztatni de ettől az élete még sz@r. Ha a hibáztatásodtól jobb lenne az élete akkor arany élete lenne.
Örülj neki, hogy végre látsz nem nézel. Kitartó vagy, marhára ;-).
Rengeteg energiád van. Ezért nem enged el. Jó szívni a véred. Ő van rád utalva. Csak nagyon jól manipulál, hogy azt hidd Nélküle te nem lennél semmire.
"bosszantó,hogy nekem a földről kell összeszedegetnem a darabjaim,ő meg éli tovább az életét,és engem hibáztat"
Neked valóban össze kell szedned magad, de neked erre megvan a képességed. Azért van Ennyire elkeseredve és azért irigy mert benne ez nincs meg. Ő nagy bajban van. Saját magában.
Lepj, és ne nézz vissza.
Ne sajnáld, ne keresd utána, hidd el egy ilyen kapcsolatot senki sem érdemel meg!
Hagyd el! MOST!
Aki "egyébként jó ember, amikor nem iszik", azt azonnal elhagyni! Az egy alkoholista, függő, agresszív, semmirekellő piaszagú alak.
Nehogy szülj neki és arra ítéld a gyereked, hogy egy alkoholista mellett kelljen élnie!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!