Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkét félnek dolgozni kell azon a házasságon, amit az egyik fél tett tönkre? Hogyan?
Nem kéne leribizni a nőt, nyilván úgy érezte, hogy egy szem testvére élete a tét, - el se titkolta, bár tehette volna.
Mindent újra lehet építeni, ha fontos, de hát akkor a bátyuska többé a közelbe se!!!
Az írja jól, hogy ha neki a húga is fizetőeszköz, akkor miért ne lenne egyszer az a gyereketek is, vagy bármi.
Nagy fiú, - ha megkéselik, hát megkéselik. Ha ez elfogadja a feleséged, akkor nekiállhattok filózni, hogy hogyan tovább?
Életemben nem voltak egyéjszakás kalandjaim, szexkapcsolataim, nem voltam bulizós, pasizós, csakis fix, hosszú távú párkapcsolatban voltam együtt azzal a néhány partneremmel, akivel az elmúlt 30 évemben együtt voltam. Ha viszont a testvérem élete a tét, gondolkodás nélkül megteszem, akkor is, ha lehet csak ideig-óráig segít a helyzetén, és akkor is, ha jól ismerem, magának kereste a bajt.. Akkor is a testvérem, szeretem, és többet ér a élete annál számomra, hogy 5 percre összeszorítom a fogaim. Lehet lepontozni.
Mivel írod, hogy eddig jó volt a kapcsolatotok, nyilván nem kicsapongó típus. Nem kötelező neki megbocsátani, és senki nem vetheti a szemedre, ha elhagyod azért, amiért a személyes boldogságotoknál előbbre sorolta a testvérét. Az viszont hülyeség, hogy féltékeny vagy.. mégis mire? Gondolod eddig nem csalt volna meg, ha másra vágyna? Majd pont a testvére egyik "zsarolójára" fog vágyni, és még be is vallja utána? Elszállt a bizalom? Azt elhiszem. Az viszont tény, hogy bebizonyosodott, hosszú távon nem tud neked hazudni. Ez sem arra utal, hogy ne lenne lelkiismerete, és ne lennél számára fontos. Egyáltalán minek kürtölted szét a családban és haverok között, mi történt? Ez egyáltalán nem volt okos dolog, mert ha valóban önös érdekből csalt volna meg, akkor sem kell kiteregetni a szennyest, saját magadat is lejáratod vele. Két lehetőséged van: az egyik, hogy eldobod a feleséged, mert csalódtál benne. Senki nem vonhat érte felelősségre, szerintem a legtöbben ezt az utat választják. A másik nehezebb, újrakezdeni, és megvédeni attól, hogy hülyeségeket csináljon a testvére miatt. Elő kell venned a testvért is hozzá, mivel ő a feleséged gyenge pontja, és valahogy kirángatni abból az életformából, amit él. Ha ez nem sikerül, akkor pedig megszakítani a kapcsolatot, hogy a testvér se támaszkodhasson többé a feleséged "segítségére". A nő megmondta, hogy semmiben sem járultál a döntéséhez, nem a te hibád, mentesített téged minden felelősség alól. Egyedüli kérdés, hogy meg tudod-e bocsátani, hogy két rossz közül azt választotta, amit kevésbé tudott volna elviselni a lelkiismerete.
Köszönöm a válaszokat.
Én az éjjel egy harmadik megoldáson gondolkodtam. Segítek neki elszakadni a bátyjától és valami jó munkát is találok neki. Dolgozott ő eddig is, csak leginkább önkéntes munkákat vállalt. Szóval segítek neki rendbe jönni valahogy, majd válunk, mert úgy érzem, hogy ezt nem tudom csak úgy lenyelni, viszont gyűlölködni sem fogok. Azt hiszem, hogy ez a legjobb megoldás.
Lefeküdt valakivel, mi az, hogy ez nem megcsalás.
Ennyire pofátlan még ő sem volt, hogy engem hozzon ki felelősnek ebből.
Szerintem a bátyja nélkül könnyebb lenne új párt találnia.
Kérdező, a te életed, te döntésed, pár napja még így láttad:
"Mindkét félnek dolgozni kell azon a házasságon, amit az egyik fél tett tönkre? Hogyan?"
A te válaszod tehát az, hogy sehogy.
Nem létesített szerelmi viszonyt mással, lényegében megerőszakolták.
Mert hát ez is egy kényszerrel, csak nem verés - létrejött behatolás volt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!