Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olysn, hozy egy nő nem szállt le a párotokról?
Figyelt kérdés
Hogyan pattintottàtok le?2015. ápr. 17. 20:37
1/7 anonim válasza:
Rólam nem szállt le egy nő. (A férj vagyok) Egy darabig próbáltam közömbös lenni, aztán kőbunkó lettem. Majd más munkahelyen folytattuk a karrierünket. Sajnos ha egy nő rászáll az emberre az egyetlen megoldás a fizikai távolság.
Te csak a férjeddel tudsz beszélni. Ő tudja valahogy lepattintani
2/7 anonim válasza:
Volt, de ez régebbre nyúlik vissza, minthogy mi összejöttünk. Aztán mikor úgyis próbálkozott, hogy már együtt voltunk, akkor a párom elküldte..
Elég nyílt volt a csaj, konkrétan az ágyába hívta.(Tudta, hogy barátnője van.) A párom se köntörfalazott, azt mondta neki, hogy nincs szüksége másra, a barátnőjétől mindent megkap, amire vágyik. Megfelelő stílusban persze..azóta nem írt neki. :)
3/7 electroman75 válasza:
Helyesírással! Tuti módszer.
4/7 A kérdező kommentje:
A helyesírásnak nem tudom mi köze van ahhoz, hogy a mellette lévő gombot nyomtam meg véletlenül a telefonon, de köszönöm a tanàcsot, hasznos volt ;)
2015. ápr. 17. 20:51
5/7 anonim válasza:
Egyetértek első kettővel, a párod tudja lepattintani. Nálunk hasonló helyzet volt, csak én voltam a feleség, végül (az amúgy is tervezett) költözéssel oldódott meg véglegesen az ügy.
7/7 anonim válasza:
Mi évek óta másik kontinensen lakunk, de még mindig írogat, hívogatja. Soha nem volt köztük semmi. A férjem nem veszi fel és nem ír vissza neki. De még így is írja a plátói szerelmes leveleit (a nő maga fogalmaz így, tehát tisztában van vele, hogy reménytelen, de valamiért szeret ebben a hülyeségben fetrengeni). Van aki semmiből sem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!