Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha ez kiderülne a párotokról? Működhet tényleg így egy ember?
Hát nem tudom. Szerintem minden szeretetkapcsolatban előfordul, hogy a szeretetet nem nagy boldog lobogásként éljük meg. Igenis vannak csendes, "semleges" időszakok is -- nem beszélve a feszültséggel terhelt epizódokról...
De talán ez természetes is.
Mindazonáltal gyakran eszembe jut, amit egy festőművész rokonom mondott egyszer: a jó képet nem kell magyarázni. Ha már magyarázni kell egy képet, akkor biztos, hogy nem jó. Ugyanígy vagyok az érzésekkel is: ha már magyarázni kell, az nem jó.
Azt hittem, megölt valakit. :)
Nézd, nekem egy barátnőm mondta, és tök igaza volt, hogy a boldogság unalmas. Nincsenek drámák, hullámhegyek, hullámvölgyek. Ezt nevezhetjük "semleges érzésnek" is.
Nem lehet 7 évig lángolni, nem lehet folyamatosan nagy érzelmeket megélni.
Ha ez a legnagyobb bajod, szerintem inkább örülnöd kéne. :)
Más kérdés, hogy én nem igazán hiszek az újrakezdésben, mert ha egyszer már szétmentetek, annak oka volt, és nem lesz másképp most sem, mert egyikőtök sem tud kibújni a bőréből, nem fog megváltozni, de nem is kell.
Kezdjetek új életet - mással.
Lehet, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem öt év együttélés alatt soha nem voltak "semleges" szakaszaim a páromra vonatkozóan érzelmileg. Persze voltak viták, meg mikor kicsit elegünk volt egymásból, de mindig szerettem.
Te tudod, hogy el tudod-e viselni, hogy a te párod ilyen, én nem igazán tudnék így élni valakivel.
Kb ez valahogy úgy működik, hogy vannak olyan dolgok, érzések, amit evidenciaként kezelünk az évek során, Természetesnek veszünk, hogy léteznek. Ilyen pl a családunk, a párunk szeretete is, ami olykor hiba, különösen ha a másik fél igényli, hogy tudtára hozzuk, éreztessük velük, fontos a számunkra. Olyan ez mint a levegővétel. Nem jut eszünkbe minden percben örülni, hogy kapunk levegőt, pedig nem tudnánk nélküle élni.
Szerintem a párod csak rosszul fejezte ki magát.
Szerintem meg nem vagyunk egyformák. Én nem bírnám, ha ez nálam így működne nemcsak a párommal, hanem bármelyik szerettemmel kapcsolatban.
De lehet, hogy a párod tényleg csak rosszul fejezte ki magát és a semlegességgel azokra az időszakokra gondolt, mikor természetesnek vette, hogy vagy, nem tudom.
Elsőnek: MOST ezt találta ki? miért találna ki ilyet? nem értem mire célzol ezzel....
Érdekes válaszol érkeztek, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!