Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy leplezhetném le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy leplezhetném le?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy megcsal a férjem, de nem tudom bizonyítani. Kb 2 hónapja bunkó velem, alig van itthon. "Hagyj békén!" mostanában a kedvenc mondata, ha kommunikálni próbálok vele. Hasonló esetben ti, hogy buktattátok le a hütlen házastársatokat?

2015. ápr. 13. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Magányomozóval? A megbízásaik többsége ilyen jellegű.

Te készíted ki a ruháit? Esetleg az ebayról rendelni egy minikamerát ami olyan pici mint egy gomb és hangot is felvesz. Olvastam hogy egy anyuka ilyen kamerát rakott az ovis gyereke ruhájára hogy megtudja mi a valódi gond az oviban. Nagyon meglepődött amikor az óvónők valódi viselkedésével szembesült.

Azon is érdemes elgondolkodnod hogy mit szeretnél. Visszahódítani, vagy elválni tőle ha kiderülne hogy igaz a gyanúd. Ha lebukik hogy fog viselkedni? Milyen lépéseket tenne? Lehet hogy egy ügyvéd tanácsai jól jönnének neked .

2015. ápr. 13. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
De mi a célod a lebuktatással? Változik bármi? Nem lesz veled kedvesebb, nem lesz otthon többet. Inkább állj ki magadért, és ahelyett, hogy próbálnád lebuktatni, közöld vele, hogy ilyen hozzáállással mehet a fenébe, vége az egésznek.
2015. ápr. 13. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

MInek akarod lebuktatni, ha biztos vagy a dologbna?

Egyszerüen csak annyit kell eldöntened, hogy ezek után vele akarsz-e maradni vagy sem.

Ha maradsz, akkor nem kell semmit tenned.

Ha nem, akkor beadodo a válókeresetet.

2015. ápr. 13. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Először megpróbálnék nem foglalkozni vele. Eljárnék szórakozni, feltűnően jól érezném magam. Akkor biztosan észrevenne.

Ha meg van neki más, akkor úgy is ki fog derülni idővel. Az ilyen dolgok mindig kiderülnek.

2015. ápr. 13. 14:17
 5/9 Trafó1 ***** válasza:
100%
És ha nem csal meg csak elege van belőled???
2015. ápr. 13. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:

#3-nak igaza van.

Ha te biztos vagy a megcsalasban, akkor hagyd el!

Nem kell ahhoz bizonyitanod ezt.

Te is tudod, o is tudja, ennyi eleg.

2015. ápr. 13. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3-assal en is egyetertek. Meg hozzatennem, h legjobb az, ha nyiltan beszelsz vele. En meg azert is raszolnek, h igy beszel veled. Ugyanis az, h felreugykodik, meg nem ok arra, h paraszt hangnemben beszeljen veled, m ezt vegkepp nem erdemled meg. Es ki is kerheted magadnak.
2015. ápr. 13. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, hogy ezen már nincs mit rágódni.

Ha ennyire lenullázott, mindegy miért, akkor kb. vége.

Azt kérdezd meg tőle, hogy ezt ő is így gondolja-e.

Attól tartok, igent fog mondani.

2015. ápr. 20. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Férjem évek óta bunkó velem, hozzám sem szól, nem csókol meg, mert azt mondja, hogy nem vagyunk már tinik, a közeledésemet visszautasítja, de szerintem mégsem csal meg. Szimplán antiszociális
2015. ápr. 20. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!