Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kapcsolatok, ahol egy idô...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatok, ahol egy idô után az egyik fél több szexet igényelt, mint a másik, hogy végzôdött végül?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 12. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szerintem amikor összejötettek, akkor már látszódnia kellett, hogy ki mennyit igényli.

persze, az elején mindig több szex van, de szerinetm 1 év után már el kell válnia, hogy valaki heti 1x , valaki heti 14x akarja.

szóval szerintem még bőven házasság előtt ki kellett ennek alakulnia.

az, hogy ha a stesszes munka, vagy bármi külső tényező: pl haláleset vagy egyéb dolog, fogamzásgátló stb miatt nincs kedve az egyiknek szeretkezni. az csak átmeneti dolog szerintem. szóval majd vissza áll a rendes kerékvágásba.

ha valaki meg az évek során elveszti a vágyát a másik iránt, akkor szerintem az simán lehet a megszokás, vagy a nem jó szex miatt, esetleg már mást kíván a másik.

de hangsúlyozom, átmenetileg kb 1-2 hónapig nálunk is volt olyan, hogy nem kívántam mert annyira lefoglalt más dolog(szomorú) hogy nem akartam.

de végül visszatért, de dolgozni is kell rajta, hogy ne legyenek laposak az együttlétek. én inkább lennék heti 2 x minőségileg együtt vele, mint heti 7x úgy hogy csak kötelességből

2015. ápr. 12. 22:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha konkrétan leírnád a helyzetet lehet jobban tudnánk segíteni. Nézd, nálunk volt olyan periódus, mikor alig-alig volt szex. Sok munka, stressz, megspékelve egy kis potenciagonddal, ami aztán csak rosszabb lett a kudarcok miatt. Volt, hogy nem is volt semmi hetekig, nekem se volt már kedvem próbálkozni, csak csalódás volt mindkettőpnknek, inkább csak összebújtunk, filmeztünk. Eszembe se jutott elhagyni, ő az életem párja és kiálltam volna mellette bármeddig. Szerencsére rendeződött a helyzet, munkahelyváltás, vitaminok, sport, jobb étrend mellett. Bevallom, én még mindig többet igényelnék, kb állandóan rá vagyok indulva, de neki nem nagyon megy napi 1nél több. De megelégszem ezzel ami most van, és biztos nem fogom se elhagyni, se megcsalni, mert a szerelmünk sokkal több és nagyobb puszta szexnél.
2015. ápr. 12. 22:05
 13/18 A Tengerész ***** válasza:
Ez a "túl sokat dolgozik" NAGYON gyanús. Ha valaki kíván egy nőt, nincs az a sok meló ami ezt elfojtja. Sokkal valószínűbb, hogy félredug valahol. Ha egy férfi fiatal és potens akkor a meló egyáltalán nem csökkenti a nemi vágyat. Amikor mégis együtt vagytok oldd meg, hogy lásd mennyi sperma jön ki belőle. Ha kevés (pláne úgy, hogy előtte régen voltatok együtt) akkor a bizonyíték egyértelmű, hogy máshol ürült ki a zacsi.
2015. ápr. 15. 07:21
 14/18 anonim ***** válasza:
MIT ÉRTESZ A SEX alatt ?
2015. ápr. 18. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok a "szexéhesebb" a kapcsolatunkba. Próbálom a vágyaimat csökkenteni vibrátorral
2015. ápr. 18. 09:45
 16/18 anonim válasza:
Addig válts amíg nem késő. Idősebb korba gyerekkel már nagyon nehéz. Ff
2015. ápr. 18. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Szóval neked csak a kefélés a fontos az erotika meg??
2015. ápr. 19. 13:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Veszekedéssel!
2015. ápr. 19. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!