Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatok, ahol egy idô után az egyik fél több szexet igényelt, mint a másik, hogy végzôdött végül?
Megcsalással bármelyik fél részéről.
Olyan nem nagyon van, hogy valaki szereti a szexet, aztán meg egyszer csak már annyira nem. Legfeljebb a párjával nem igényli már igazán a szexet. Majd biztosan jön valaki, akivel fogja.
Az a fél meg, akivel nem akar már szexelni a párja meg máshol fogja keresni egy idő után. Ez az idő nyilván mindenkinél más. Van akinél hónapok, van akinél évek.
Hát ha egyszer VÉGZŐDIk egy kapcsolat, az csak szakítás nem?
Amúgy nekem is volt ilyen, nyilván vége lett. Ő midnen nap akarta volna, én vele nem, nem volt valami jó vele, túl dúrva volt nekem, meg amolyan nyúlszex, én meg a gyengéd, érzelmes, romantikus, de szenvedéélyes együttléteket szeretem.
"nyúlszex" xd
De megértem amit mondasz 6-os. Nagyon sz.r az olyan kapcsolatban. Nekem is volt benne részem sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!