Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leggyakrabban min vitatkoztok/veszekedtek a pároddal?
Hogy végtelenül trehány. Napokig ellene a kupiban, én meg nem vagyok bejárónő, a rendet viszont szeretem, de nem mások után elvégezni mindig.
Amikor ennyire lusta, csak magamnak főzök kaját :)
Három hetes a babánk, mindketten kialvatlanok, nyűgösek, tapasztalatlanok vagyunk, szóval most kb mindenen össze tudunk veszni. Ordibálunk is egymással, ami korábban sose volt jellemző. :(
Remélem, hamarosan túl leszünk a kezdeti nehézségeken és minden rendbe jön.
A foci. Mindig azon vitatkozunk. A férjem focizik, én is imádom a focit. Neki az az élete és a munkája, nekem nem én ápolónő vagyok. Szombaton van általában a meccs. Van amikor péntek éjszaka dolgozom, hulla fáradtan haza érek le pihenek, hogy délután tudjam végezni a házi munkát is. Ilyenkor ő elkezd velem veszekedni, hogy minden csapattársának ott van a barátnője/felesége csak én nem vagyok ott. Ezen rengeteget veszekszünk. Persze amikor megtehetem ott vagyok a meccseken. Sok idegenbeli meccsre is ellátogatok.
A legnagyobb vitánk akkor volt amikor elvárta volna tőlem, hogy éjszakai műszak után, gyors fürdés után, én felüljek a szurkolói buszra kb. 6 órát utazzak az ország másik végébe ott megnézzek egy 90 perces mérkőzést, majd újra buszra szállok egy újabb 6 órás utat megtegyek. Akkor 1 hónapra szakítottunk.
Mostanában már megért, hogy amikor tudok ott vagyok, így keveset vitázunk.
Hogy ami nem érdekli azt felületesen csinálja meg csak, és így inkább plusz munka mint segítség. De ez már múlt idő, mert ráunt, hogy csak 1 zoknit teszek be a mosógépbe 1 pár helyett... :D
Máson nem veszekszünk, nagyjából hasonlóak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!