Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vitatkoztok vagy veszekedtek a feleségetekkel akkor Ő hogyan reagálja le?
Feleség is írhat?
Nekem sajnos nincs energiám vitatkozni, és a férjem amúgy is elég hevesen tud reagálni a dolgokra, így ha „beszólok” neki, az csak olaj a tűzre, amit igyekszem elkerülni, mert apám is ilyen veszekedős volt, akit ki nem állhattam. Én sokkal lényegretörőbben fogalmazok, mint a férjem, így sokszor egy-egy rövid mondattal jobban „betalálok”, és ilyenkor eléggé pepöccen, csapkod meg hasonlók, így inkább az utolsó szót meghagyom neki, és inkább elsorvasztom magamban az indulatokat. Amúgy ő elég bő lére ereszti a dolgokat, aminek a felét emiatt meg sem hallom, mert kimerülnék abban, hogy végigkoncentráljam az egész prédikációt. Ilyenkor önvédelemből magamra eresztek egy harangot, és azon át aztán nem megy át semmi.
pepöccen
a p-t elfeljtettem tükrözni a vízszintes tengelyre :)
kis baj, veszekszik
nagy baj, befogja, max könnyezik
utolsó szó: Igen drágám!
Jajj szép is a házas élet...
Bepöccen meg csapkod, prédikál? Tudod meddig lenne a férjem...
Mi is szoktunk vitatkozni a párommal, mindenhol fordulnak elő nézeteltérések. De szerencsére én is tudom és ő is tudja, hogy attól hogy hangosan, ne adj isten üvöltve közlünk valamit, attól az még nem lesz igaz.
Az en felesegem utalja a konfrontaciot, veszekedest ezert ugy tesz mintha igazat adna nekem, sot meg elnezest is ker olyan cinikus hangnemben h legszivesebben tombolnek mert komplett hulyenek nez es mindezt csak azert h nyugiban beszelgethessen tovabb a barataival vagy irhassa a cikkeit.
Ennekfogva nem tudom vele vitatkozni, mert total flegman ramhagy mindent, egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor allt le vitatkozni de akkor viszont ugy, hogy azt hittem elvalik.
Egyebkent o egy baromi okos es jo no, mindenrol nagyon hatarozott velemenye van, filozofiat tanul, fossziliakrol beszel....es gyonyoru de ez a viselkedese...ez padlora vag.
Az ex csajaim uvoltottek, ok akartak az utolso szot, total maniakusak voltak, o pedig csak lekezel es igy nem tudok belekotni mert csak tahra nyilt szemekkel bizonygatja h o mennyire egyetert velem, sot meg elnezest is ker (meg akkor is ha neki volt igaza) utana rammosolyog es folytatja a kis dolgait ahol abbahagyta.
ismerős, én is ezt csinálom barátnőm anyjával, pedig én férfi vagyok
ha azt mondja az ég zöld, azt mondom, hát persze
7-es, a kedvesed tipikus lelki zsarnok, jól beválasztottál. Sajnállak.
Kérdező:
- ha vitázunk - ritkán szoktunk -, nem meghatározott, ki a "győztes". Amelyikünk meg tudja győzni a másikat az igazáról, vagy valamelyikünk enged.
- ám nem szeretjük a szóváltást, így igyekszünk minél gyorsabban megbeszélni a problémákat, vagy kérdéses dolgokat.
- amennyiben nagyon nem tudunk megegyezni, később visszatérünk rá
- megsértődni sem szoktunk - rém dedós dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!