Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők miért akartok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért akartok olyan görcsösem megházasodni?

Figyelt kérdés
aki nem akar görcsösen az ne válaszoljon.

2015. ápr. 11. 20:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

aki provokatívnak vagy álltalánósítonak érzi a kérdést attól bocsit kérek,

és valóban bután fogalmaztam,de a kérdésem ettől még áll.

2015. ápr. 12. 14:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem akartam.

De a kérdésedre azt tudnám válaszolni,amit két kollégnőmtől kaptam az esküvőm után,idézem: "Na,most már van férjed,így más lesz a társadalmi megítélésed." Köpni,nyelni nem tudtam,csak lestem ki a fejemből.Nem gondolnám,hogy amíg egyedül voltam,kevesebbet értem volna.De úgy látszik sokan gondolkodnak másképp.

2015. ápr. 15. 21:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ami másnak fontos, azt már te görcsösnek nevezed, de ettől még nem feltétlenül az.

Én akkor akartam megházasodni, ha megtalálom a hozzám illő személyt. Ha nem találtam volna meg, akkor nem mentem volna egy akárkihez.

Én részemről nem óhajtottam egy szimpla barátnő lenni egész életemben. Hivatalos családtagjai akartunk lenni egymásnak. Ennyi.

2015. ápr. 16. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!