Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért akartok olyan görcsösem megházasodni?
Én nem akarok. Miért ne válaszolhatnék? Felháborító az általánosításod...
29/N
Nem akarok, de amit látok:
- vannak azok, akik olyan családban nőttek fel, ahol ez dicsőség. Ők tipikusan azok, akik esküvő után lenézőek lesznek azzal, aki egyedülálló, "te ezt úgysem értheted".
- vannak, akik unják az életet, vagy mindig kell, hogy történjen valami. Ők gyereket is hasonló okból vállalnak; lehessen mire várni, lehessen érezni, hogy telik az idő.
- vannak azok, akik "ez az élet rendje" miatt pánikolnak be, hogy kirekesztettek lesznek, és ha őszintén megkérdeznék maguktól, lehet, hogy nem is akarnának egyáltalán férjhez menni, nemhogy görcsösen.
Az okok egyike így hangzik: Hetedhét országra szóló lakodalmat tartottak, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.
Sajnos sok mese happy endje a házasság. Sajnos ebből sokan vezetik le, hogy (fehér ruhás) esküvő után nem kell dolgozni, illetve egyéb előjogokat.
Újabb általánosító, provokatív kérdés. Grat...
Legalább egy kis kreativitást erőltetnétek ki magatokból.
Nő vagyok, és SOHA nem akartam megházasodni, főleg nem görcsösen.
A -né kitétel meg egyenesen nevetséges, mivel ha netán valamikor megházasodom, akkor sem venném fel.
A kérdés meg eleve nem jó: "Nők miért akartok", ugyanis azt sugallja, hogy MINDEN nő. Miért nem úgy tetted fel, hogy "AZOK a nők, AKIK....". És ebben az esetben a "aki nem akar görcsösen az ne válaszoljon." magyarázatot sem kellett volna hozzátenni.
Ka, és szerintem páran rámentek hogy a toplista élére kerüljenek, és teszik fel a rettentő hülye, általánosító kérdéseiket.
Van egy tippem, tuti 25 alatt vagy, de inkább 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!