Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért akartok olyan görcsösem megházasodni?
"Sajnos ebből sokan vezetik le, hogy (fehér ruhás) esküvő után nem kell dolgozni, illetve egyéb előjogokat.
"
Sokan meg nem, és nem azért tanultak, hogy utána kádat suvickoljanak és pörköltet főzzenek.
Lehet, de ide is kiváló volt.:-)
Amúgy piszkosul unalmasak már ezek az idiótán általánosító, provokatív kérdések. Főleg annak fényében, hogy más kategória tele van nyüszítő fiúcskákkal, akik nem tudnak nőt szerezni...
Én nem gondolok erre állandóan, nem akarok nagy lakodalmat, még a férjem nevét se venném fel soha, de számomra ez az élet rendje, meg én személyszerint nem szeretnék 60 évesen is valakinek a "barátnője" lenni. :)
De teljesen megértem, hogy sok ember nem tartja nagy cuccnak, és nem akarják mert nem fontos. Azok a nők, akik meg ezzel rágják a párjuk fülét állandóan, azok nem normálisak :D Mi 1-2-szer beszélgettünk erről a barátommal, mert úgy éreztem fair tisztázni hogy én MAJD VALAMIKOR ezt szeretném az életemben, de neki is mondtam hogy nem fogom ezzel terrorizálni :D
Szóval nem tudom, ez "görcsösnek" számít-e. Mindenképp szeretnék majd egyszer férjhez menni, de nem ekörül forog az életem, és nem ezt tartom az életcélomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!