Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszteletlenség a házastársal ha a feleség nem vigyáz egészségére, nem szedi pontosan a vérnyomás és cukorgyógyszert és már semmilyen erőfeszítést nem tesz jelentős túlsúlya mérséklésére?
Akkor a férje nem futópadot vegyen, meg nem műtétre akarja befizetni, hanem a lelkével foglalkozzon. Vegyen le egy kis terhet a válláról. Talán ha nem neki kell mindent megoldania, akkor lesz ideje, energiája magára.
Ez egyébként tényleg nem olyan súly, amiért műtét kéne, nagyobb lenne a veszélye, mint a haszna. Na meg egy műtéttől nem lesz senki sem kiegyensúlyozott és egészséges.
Szerintem a férjet csak az esztétikai "probléma" érdekli, érzékelten azzal szemben, hogy miért ilyen a felesége. És csak ilyen "technikai" megoldásokban gondolkodik, ahelyett, hogy az igazi problémával foglalkozna és abban próbálna segíteni.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki vagy a történetben, kérdező.
Sok ponton vérzik ez a történet.
1. Anyuka menjen el dietetikushoz és állíttasson össze magának pcos-hoz való diétát.
2. Ha még nem tette meg, menjen endokrinológushoz és állítsák be a hormonpótlását. Szintén pcos a problémám, nekem amikor sikerült - harmadszorra - eltalálni a gyógyszert, minden diéta nélkül ledobtam 20 kilót, csak úgy..
3. A diétát tartsa a család is. Ez nem a súlyról, hanem az élelmiszerek összetevőjéről szól, a gyerekeknek semmi bajuk nem lesz attól, hogy nem ugrál a cukorszintjük, legfeljebb kisebb eséllyel lesznek cukorbetegek. Persze amíg anya csak egyszer szedhet ugyanabból az ételből, Öcsi nyugodtan betolhat három adagot is, ha akar.
4. A család irtsa ki azokat a gondolatokat anyuka fejéből, hogy őt szégyellni kell. Nem is értem, hogy merül fel valakiben, hogy lemarad a gyerekétől, és hogyhogy nem úgy reagál erre a gyerek, hogy "anya, eszedbe ne jusson ilyen, inkább beléd karolok".
5. A család álljon szépen anyuka mellé a mozgásban. Ha anyuka naponta egy órát sétál a futógépen, azt teljesen nyugodtan megteheti a szabadban is a férjével vagy valamelyik gyerekével. Közben még beszélgetni is tudnak.
6. Anyuka ügyeljen a kiegyensúlyozott hangulatra. Nem neki kell megoldania a világ problémáit. Csakis az ő felelőssége, ha túlstresszeli magát, ezért csakis az ő felelőssége az is, ha a stresszt evéssel vezeti le. Ha már stresszel, inkább menjen akkor mozogni.
7. Apuka menjen a fenébe a passzív-agresszív viselkedésével! Még egy teljesen egészséges embert is össze lehet törni vele, nemhogy egy beteget...
Sokan írtatok sokfélét...
Ha a férj annak idején jobban megnézte volna a leendő neje abyját, nagyanyját akkor az már vészjelzés értékű kellett volna lennie, ugyanis mindannyian nagyon kövérek voltak már akkor a női rokonok.
Mint írtam a gyerekek egyenlőre inkább nagyon nagyon soványak, olyannyira, hogy az orvosok már sokszor szóvá tették, illetve kivizsgálták őket, de nem találtak náluk semmit.
Úgy tudom jár a feleség endokrinológushoz, már 20 évesen is járt, mert hírtelen hízni kezdett.
Valami olyan gyógyszert kell neki szednie a betegségére ami hasmenést okoz ( Mefoin?) emiatt nem szedi be sokszor pláne ha megy valahová, mikor szedi rohamosan fogy vele.
Én a férj közeli ismerőse vagyok...
"Valami olyan gyógyszert kell neki szednie a betegségére ami hasmenést okoz ( Mefoin?) emiatt nem szedi be sokszor pláne ha megy valahová, mikor szedi rohamosan fogy vele."
és erröl tud a férj közeli ismeröse??:-)))
Mielőtt szeretőnek képzelsz, második unokatestvér és munkatárs vagyok.
Én kedvelem a feleséget, de a férj sokat elégedetlenkedik a felesége kinézete miatt.
Tavaly még szeretőt is tartott, de mikor a feleség megsejtett valamit mindent tagadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!