Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszteletlenség a házastársal ha a feleség nem vigyáz egészségére, nem szedi pontosan a vérnyomás és cukorgyógyszert és már semmilyen erőfeszítést nem tesz jelentős túlsúlya mérséklésére?
De akkor a feleseg nem is kover, hanem inkabb csak eros testalkatu(irtad, hogy izmos).
Gyomorszukito mutet? A ferj mar vegkepp el lehet keseredve, de azt min,200-hoz kozeli kg embereknek javasoljak.
Érzi, hogy fogynia kellene, családi képeken nem hajlandó szerepelni, a gyerekektől minden nap bocsánatot kér és azt mondja a kamaszfiának, hogyha együtt mennek valahová nyugodtan menjen néhány lépéssel előtte, hogy a gyereknek ne kelljen szégyenkeznie.
Szégyelli magát, mégsem vág neki újra a fogyókúrának és edzésnek, mert már többször lefogyott 80 kilóra, de képtelen volt tartani, lemondott magáról, pedig igen szép arcú még ennyi kilósan is.
Ha lefogyott és visszaszedett, akkor nem jó diétákkal próbálkozott. Én is megjártam már ezt annó, le a kilók, aztán megint fel a kilók, pedig annyira egyszerű lenne az egész, hogy a finomított cukros, finomlisztes, krumplis dolgokat ki kell dobni a kukába (mekis kaják, fehér kenyér, péksütik, tésztát). Lehet ezeket helyettesíteni, ha nassolni akar, én sem mondtam le a sütizésről, és a finomságokról. Növelni kell a zöldségek-gyümölcsök arányát, és lám, finomat is eszik az ember, mégis könnyű leadni. A tarthatatlan önsanyargató diétákról meg van a véleményem, nem véletlen, hogy ezekkel csak ideig-óráig van eredmény. Aztán az ember elkeseredik, meg magában keresi a hibát, mert nem tudta betartani... ráadásul nem hirtelen kell átállni, hanem fokozatosan! Első héten fele annyi cukros/lisztes dolgot enni, második héten tovább csökkenteni, hó végére teljesen elhagyni. Következő hónapban jöhetnek a lisztes dolgok, ha az előzőben a cukrosokkal kezdte, utána következő hónapban, ha ezek már mennek, akkor meg a krumpli, és elkezdeni minél előbb a sok friss zöldség-gyümölcs bevezetését az étrendbe. Így nem lesz olyan radikális, nem fogja feladni, és ha leállt róla, időnként akkor is meg mer majd magának engedni egy kis kitérőt, ami miatt bűntudata sem lesz, mert egyébként normálisan étkezik. Le fog fogyni, többet bír fizikailag, egyre jobban érzi magát, és így az unokáit is láthatja majd még, és nem kell egy emberi roncsként tengetnie idős korában a napjait.
Először azt akartam írni, hogy nem tiszteletlenség, amit a nő csinál, csupán tényleg nem tudja, hogy mit gyen helyette, amivel jól is lakik, felteszem az evés nyugtató hatással is van rá, de lehet találni egészségesebb ételeket is, amik lelkileg is kielégítenek, és nem kell akkora mennyiség sem belőlük. Aki túlsúlyos, az nem tudatosan lesz az a legtöbb esetben, és nem akar az maradni, nála legalábbis voltak próbálkozások, amik felteszem nem voltak könnyűek, mégis belevágott, mert ő is akarta a változást. Nehezebb az a helyzet, amiben a túlsúllyal tudat alatt védi magát valamitől, de ez a lelki része. A saját testével szemben tiszteletlen a nő, de csak amennyiben tudja, hogy ezzel magát mérgezi, és nem ismer semmilyen más, hosszabb távon járható alternatívát.
Viszont felnőtt emberek vagyunk, tessék ezt megkeresni. Már pár apró változtatás is rengeteget számít, már ha a fehér lisztet és fehér cukrot kidobja az étrendjéből, azzal hatalmas változást érhet el. Én szurkolok neki, hogy sikerüljön.
"De akkor a feleseg nem is kover, hanem inkabb csak eros testalkatu(irtad, hogy izmos)."
120 kilósan elég erős. Egyébként meg igen, tiszteletlenség és felelőtlenség. Nem érdekli, hogy vonzó-e a férjének, vagy ha baja történik mi lesz a gyerekekkel. Magának keresi a bajt és majd elvárja az ápolást és a körbeugrálást.
Hogyan lehetne őt motiválni arra, hogy ismét akarjon egészségesebb lenni, jobban érezni magát és hajlandó legyen az ezzel járó küzdelembe belevágni?
Pszichológus van aki ezzel foglalkozik esetleg?
Saját bevallása szerint a stresszt is evéssel vezeti le...
Azt írod elvárja majd a körbeugrálást...
Egyenlőre ő ugrál körbe mindenkit, munkahelyén is 1000% -san teljesít.
A férjnek a válást javaslod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!