Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit vonsz le abból, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vonsz le abból, ha egy párról tudod hogy a feleség nem eszik a férje tányérjáról, nem iszik a férj poharából és nem használná az evôeszközt, amivel evett?

Figyelt kérdés
A férj panaszolta ezt el:(

2015. ápr. 5. 16:42
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
72%
Ejj, de le lettem pontozva, csak tudnám miért. :D Talán szapulni kéne a nőt, vagy mi?
2015. ápr. 5. 18:06
 22/48 anonim ***** válasza:
80%

Hát aztán, ha nem eszik belőle? Nem múlik ezen semmi sem. Én max arra gondolnék, hogy a feleség kissé hipochonder.

Ha gond van köztük az nem (csak) ebben nyilvánul meg.

2015. ápr. 5. 18:09
 23/48 anonim ***** válasza:
49%
Semmit. Nekem az öcsém nem hajlandó enni-inni abból és azzal, amit valaki használt, nem tűri el, hogy belenyúljunk a tányérjába, még a chipses zacskóba sem. Pedig senki sem ilyen a családból, ő sem így lett nevelve. Kérdés, hogy csak a férjjel csinálja ezt, vagy mindenkivel szemben?
2015. ápr. 5. 18:13
 24/48 A kérdező kommentje:
A feleség még az étteremben sem hagyja a férjének megkóstolni amit ô rendel és a gyerekeiket is így nevelte, hogy nem kapnak és nem vehetnek egymás és a szülôk tányérjáról még étteremben sem. :( Ne mondja már nekem senki hogy nem kettyós a nô..De hogy egy rideg nôszemély, az biztos. Szintén a férj mesélte. Most családban a gyerekekkel miért nem lehet megkóstolni hogy a másik mi finomságot rendelt?:S
2015. ápr. 5. 18:45
 25/48 anonim ***** válasza:
29%

Van elég tiszta tányérunk, poharunk, evőeszközünk, nem szorulunk rá, hogy egymásét használjuk, ahogy egymás fogkeféjével sem mosunk fogat, nem törölközünk a másik törölközőjével, sőt külön fésűnk is van (durva, tudom).

Amit a kommentedben írsz, hogy villával megkínálja a kajából, nah az egy teljesen más szitu, bár mi ezt is úgy csináljuk, hogy a saját evőeszközömmel veszek el a tányérjáról, ha például valamit olyat iszik, amit megkóstolnék, akkor beleiszok, de ezek kivételes alkalmak.

2015. ápr. 5. 18:46
 26/48 anonim ***** válasza:
59%

24.

Aki ismeri az etikettet, tudja, hogy alapvetően nem illik étteremben a másik tányérjába átnyúlni meg kaját átadni a másiknak. Az, hogy manapság sokan nem tudják ezt, az nem azt jelenti, hogy kettyós, aki még tudja, és illemtudó...

2015. ápr. 5. 18:48
 27/48 A kérdező kommentje:
26: azta hú de szörnyûséges borzalom az ilyen :S Csak hogy tudd, ez baromság.
2015. ápr. 5. 18:50
 28/48 anonim ***** válasza:
75%

Nem baromság. Alapvetően laza, de vendéglátóiparban, konkrétan minőségi pizzériában dolgozó ismerősömtől tudom, hogy normális pizzériában (nem Don Pepe meg Pizza Hut) sem illik egyik tányérból másikba pizzát átadni... akkor még étteremben...

de hidd azt, hogy baromság, mert szerinted az a szerelem meg a családi idill jele, hogy egymás tányérjáról esztek... jézus...

2015. ápr. 5. 18:57
 29/48 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Kérdező, ne erőlködj! Látom, hogy mindenkit lepontoztál, akinek nem egy véleménye van veled. Sőt szinte senki nem osztja a véleményed.

Nálad ez az evészet dolog normális, hát legyen. Ahány ház, annyi szokás, fogadd el!

Míg a szomszéd megengedi, hogy a kutyája szájon csókolja, nálunk ez nem szokás. Mégse gyújtom rá a házat.

Ja és pontozz le nyugodtan!...bosszúból :)

2015. ápr. 5. 19:19
 30/48 anonim ***** válasza:
74%

Azt, hogy a feleség finnyás. Ennyi.

Mi sem iszunk egymás poharából...nem szoktunk egy tányérból sem enni. Nem szeretjük a nyálcserés dolgokat......a nyelves csókot sem...ettől függetlenül 11 éve boldogak vagyunk és imádjuk egymást! Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat. De ha annyira zavarja ez a férjét, miért nem kérdez rá???

2015. ápr. 5. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!