Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vonsz le abból, ha egy párról tudod hogy a feleség nem eszik a férje tányérjáról, nem iszik a férj poharából és nem használná az evôeszközt, amivel evett?
" Ahány ház, annyi szokás"
Miért kellene bármit is levonni a kérdésedben leírt helyzetből?
Hal istennek van két garnitúra evoeszkozuk és teritekuk
Én sem eszek a férjem tanyerjabol, ő sem az enyembol. Sőt, a gyerekebol sem. Ez a normalis
Ennyi az összes problémája a panaszkodó férjnek a házasságával, vagy másra is panaszkodott?
Én sem eszek-iszok senki után, de a gyerekeim, és a párom kivételek. Persze alapban ha leülünk enni, nem egy tányért, poharat veszünk elő, hanem mindenkinek külön :)
De vannak helyzetek, amikor eszünk-iszunk egymáséból.
Én se szeretek más után enni inni.
A barátom nem probléma, tőle rosszabbat is a számba veszek. :D
De pl. anyám nagyon igénytelen, nem szokott fogat mosni, mindig büdös a szája, neki a tányérját nem fognám meg...
Lehet a férj is rohadt igénytelen, csak másoknak nem tűnik fel mert nem látják hogy esténként zuhanyzás, fogmosás nélkül fekszik le, csak sok dezodort, parfümöt használ és mindig van nála rágó. (Anyám módszere...)
Te ki vagy a történetben? És mit érdekel ez téged?
A férjecskének van szája, gondolom kitudná nyitni ha annyira zavarná. De amúgy ezzel komolyan mi a baj? írom ezt úgy, hogy én tényleg nagyon pofátlan vagyok ilyen téren, mert én aztán tényleg nem xarozok, eszek-iszok más után.
A feleség ilyen el kell fogadni. Amúgy szánalmas, hogy mindenkit lepontozol...
Nem értem, ez miért panasztéma. Higiénikusabbnak tartom azt, ha nem azzal az evőeszközzel eszem, amit a másik már a szájába tett meg megnyalogatott (maximum ha átnyújt egy falatot a sajátjáról)... ugyanígy a pohárral... a szüleiméből sem iszom.
A tányérból én ennék, de mindenki más.
Nem hinném, hogy ez olyan gáz lenne... miért, a férj szerint az a szerelem jele, hogy utána iszik a pohárból? Ha van másik pohár, miért baj, hogy másikból iszik? Tiszta kabaré. Vihar egy pohár vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!