Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit vonsz le abból, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vonsz le abból, ha egy párról tudod hogy a feleség nem eszik a férje tányérjáról, nem iszik a férj poharából és nem használná az evôeszközt, amivel evett?

Figyelt kérdés
A férj panaszolta ezt el:(

2015. ápr. 5. 16:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
70%

" Ahány ház, annyi szokás"

Miért kellene bármit is levonni a kérdésedben leírt helyzetből?

2015. ápr. 5. 17:10
 12/48 anonim ***** válasza:
58%

Hal istennek van két garnitúra evoeszkozuk és teritekuk

Én sem eszek a férjem tanyerjabol, ő sem az enyembol. Sőt, a gyerekebol sem. Ez a normalis

2015. ápr. 5. 17:19
 13/48 anonim ***** válasza:
53%

Ennyi az összes problémája a panaszkodó férjnek a házasságával, vagy másra is panaszkodott?

Én sem eszek-iszok senki után, de a gyerekeim, és a párom kivételek. Persze alapban ha leülünk enni, nem egy tányért, poharat veszünk elő, hanem mindenkinek külön :)

De vannak helyzetek, amikor eszünk-iszunk egymáséból.

2015. ápr. 5. 17:23
 14/48 anonim ***** válasza:
45%
Én se értem ez mért akkora probléma. Esetleg meg se csókolja? Mert az már probléma lenne... Kötelező más evőeszközével meg tányérjáról enni? Vannak berögzült szokások ez is az lehet. Biztos a férj is tesz olyan dolgokat ami a feleségnek "fura"
2015. ápr. 5. 17:24
 15/48 A kérdező kommentje:
Már miért lenne az normális? Akkor ha a párommal ülünk a kandalló mellett két tányér makarónival és ô ad falatot az övébôl amit a számba ad a villájáról akkor az nem normális szerinted? Pont hogy az intimitás része. A sp....ját lenyeled de a villájáról nem eszel..?
2015. ápr. 5. 17:24
 16/48 anonim ***** válasza:
62%

Én se szeretek más után enni inni.

A barátom nem probléma, tőle rosszabbat is a számba veszek. :D

De pl. anyám nagyon igénytelen, nem szokott fogat mosni, mindig büdös a szája, neki a tányérját nem fognám meg...

Lehet a férj is rohadt igénytelen, csak másoknak nem tűnik fel mert nem látják hogy esténként zuhanyzás, fogmosás nélkül fekszik le, csak sok dezodort, parfümöt használ és mindig van nála rágó. (Anyám módszere...)

2015. ápr. 5. 17:29
 17/48 anonim ***** válasza:
72%
Ez a villa dolog,nos...Férjem poharabol iszok ha úgy van,bár mindkettőnknek külön pohara,bögréje van,a gyereknek szintúgy,de nem szoktam valahogy senki villáját használni,pedig mást szívesen a szamba veszek😊 Szerintem nem gáz ha nem eszik,iszik utána.Kinek a pap,kinek a papne
2015. ápr. 5. 17:36
 18/48 anonim ***** válasza:
81%

Te ki vagy a történetben? És mit érdekel ez téged?

A férjecskének van szája, gondolom kitudná nyitni ha annyira zavarná. De amúgy ezzel komolyan mi a baj? írom ezt úgy, hogy én tényleg nagyon pofátlan vagyok ilyen téren, mert én aztán tényleg nem xarozok, eszek-iszok más után.

A feleség ilyen el kell fogadni. Amúgy szánalmas, hogy mindenkit lepontozol...

2015. ápr. 5. 17:43
 19/48 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem, ez miért panasztéma. Higiénikusabbnak tartom azt, ha nem azzal az evőeszközzel eszem, amit a másik már a szájába tett meg megnyalogatott (maximum ha átnyújt egy falatot a sajátjáról)... ugyanígy a pohárral... a szüleiméből sem iszom.

A tányérból én ennék, de mindenki más.

Nem hinném, hogy ez olyan gáz lenne... miért, a férj szerint az a szerelem jele, hogy utána iszik a pohárból? Ha van másik pohár, miért baj, hogy másikból iszik? Tiszta kabaré. Vihar egy pohár vízben.

2015. ápr. 5. 17:45
 20/48 anonim ***** válasza:
62%
#19 szóval az evőeszközével nem ennél, de a nyelvét beleteheti a te szádba (gondolom). Logikus. :D Amúgy a higiénia azért lett kitalálva, hogy elkerüld a fertőzéseken, az ember a párjáról meg általában tudja, hogy van-e elkapható betegsége.
2015. ápr. 5. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!