Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan vagyok kiakadva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva a férjemre, vagy ez normális? Butaság, ha átfutott az agyamon a válás?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok a férjemmel. Úgy éreztem / érzem, az elmúlt hónapokban titkol előlem valamit. Úgy éreztem, egy másik nő van a dologban, de tagadott mident. Az elmúlt 1,5 hétben eddig midig késve jött haza, ami eddig nem volt rá jellemző és kikerülte a választ arra a kérdésemre, hogy hol volt. Látom rajta, hogy midig feszült, ideges, amikor hazajön, pedig nagyon nyugodt ember. Nagyjából egy hete a rendőrségre is be kellett mennie, azt mondta, tanúként kihallgatják, de nem modta el, milyen ügyben.

Ma délelőtt is nagyon feszült volt. Kifakadt, elmodta, mi a problémája. Egy másik nő ( 21 éves, én is ismerem, a szüleivel barátok voltunk / vagyunk, de már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Úgy látom a férjem a lánnyal igen...) miatt ideges. Bevallotta, hogy gyakran találkoznak, de állítása szerit testiségre nem került sor soha sem, sokat beszélgetnek, stb. Mondta hogy kb. 2 héttel ezelőtt átment a lányhoz, mert úgy érezte, hogy muszáj ott lennie. Elmondta, hogy pont akkor ott volt a lány volt barátja és kegyetlenül bántalmazta (hatalmas kérdőjel nálam a történetének ez a része, de javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látom) és csupa vér a lány is meg a srác keze. Azt mondta, ő hívott mentőt és rendőrséget, a férfit elviekben letartóztatták és tanúként kellett a férjemnek bemenni a rendőrségre. A lány azóta is a kórházban fekszik, kómában van a párom szerint és hozzá jár be esténként.

Mit gondoltok? Csak szerintem abszurd ez az egész? Mit tennétek a helyemben?

41n

2015. ápr. 1. 00:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gyanús lenne az egész. Mert ha csak erről van szó, akkor miért nem mondta el egyből?

Mondd meg neki, hogy szeretnél bemenni te is a kórházba meglátogatni a lányt.

2015. ápr. 4. 20:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Felhivtad esetleg azota a csaladot, h mi tortent a lannyal?
2015. ápr. 4. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!