Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan vagyok kiakadva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva a férjemre, vagy ez normális? Butaság, ha átfutott az agyamon a válás?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok a férjemmel. Úgy éreztem / érzem, az elmúlt hónapokban titkol előlem valamit. Úgy éreztem, egy másik nő van a dologban, de tagadott mident. Az elmúlt 1,5 hétben eddig midig késve jött haza, ami eddig nem volt rá jellemző és kikerülte a választ arra a kérdésemre, hogy hol volt. Látom rajta, hogy midig feszült, ideges, amikor hazajön, pedig nagyon nyugodt ember. Nagyjából egy hete a rendőrségre is be kellett mennie, azt mondta, tanúként kihallgatják, de nem modta el, milyen ügyben.

Ma délelőtt is nagyon feszült volt. Kifakadt, elmodta, mi a problémája. Egy másik nő ( 21 éves, én is ismerem, a szüleivel barátok voltunk / vagyunk, de már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Úgy látom a férjem a lánnyal igen...) miatt ideges. Bevallotta, hogy gyakran találkoznak, de állítása szerit testiségre nem került sor soha sem, sokat beszélgetnek, stb. Mondta hogy kb. 2 héttel ezelőtt átment a lányhoz, mert úgy érezte, hogy muszáj ott lennie. Elmondta, hogy pont akkor ott volt a lány volt barátja és kegyetlenül bántalmazta (hatalmas kérdőjel nálam a történetének ez a része, de javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látom) és csupa vér a lány is meg a srác keze. Azt mondta, ő hívott mentőt és rendőrséget, a férfit elviekben letartóztatták és tanúként kellett a férjemnek bemenni a rendőrségre. A lány azóta is a kórházban fekszik, kómában van a párom szerint és hozzá jár be esténként.

Mit gondoltok? Csak szerintem abszurd ez az egész? Mit tennétek a helyemben?

41n

2015. ápr. 1. 00:17
1 2 3
 11/22 Passiflora ***** válasza:
100%

"A lány azóta is a kórházban fekszik, kómában van a párom szerint és hozzá jár be esténként."

Nem vagyok orvos, amit írok,légy szíves kezeld fenntartásokkal, de tudomásom szerint kómában fekvő beteghez - érthető okokból - kizárólag közeli hozzátartozót engednek be.

Pont itt olvastam kb. fél éve egy kérdést egy kétségbeesett lánytól, akinek a barátja súlyos motorbalesetet szenvedett, napok óta kómában volt, de csak a szüleit engedték be hozzá az orvosok, őt nem, mivel - ellentétben pl. egy feleséggel - nem számít közeli hozzátartozónak (ha jól emlékszem, a szülei sem szerették volna, ha bemehet látogatni, mert nem voltak jó viszonyban a lánnyal).

Ha a lány barátja a férjed jelenlétében, vagy közvetlenül a megjelenése előtt bántalmazta a lányt, akkor számomra is nehezen hihető, hogy ne legyen összefüggés a férjed és a lány viszonyának kipattanása és a bántalmazás között.

Bízom benne, hogy a lány meggyógyul, felépül maradandó egészségkárosodás nélkül.

2015. ápr. 1. 07:06
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
En nem hinnék neki. Mutasson bizonyitekot. A nagy szerelmem nekem azt hazudta, hogy meghalt az anyja, kozben meg élt es ezt az en anyukam deritette ki. Ezek utan en barkirol barmit el tudok kepzelni. Es eleg kamunak tunik a sztori.
2015. ápr. 1. 08:04
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

A történtet több ponton sántít.

Ha a család barátja volt ez a lány, akkor miért nem került otthon szóba, hogy találkozgat vele a férjed?

Miért övezi ezt a részt nagy titok?

Egyébként pedig este NINCS látogatás a kórházak intenzív osztályain, főleg nem olyan személyeknél, akik ilyen súlyos állapotban vannak és főleg nem olyan látogatóknak, akik nem közeli hozzátartozók.

Súlyos eseteknél ezt igenis komolyan veszik!

Egyébként valóban nagyon egyszerű lenne lebuktatni a férjedet, amennyiben hazudik:

- amennyi erővel ő, annyi erővel te is meglátogathatod ezt a lányt, hiszen családi barát, illetve ugyanezzel az erővel érdeklődhetsz a szüleinél telefonon, hogy hallottad, hogy életveszélyes, súlyos állapotban van, tudsz-e valamit segíteni

- a férjemtől bizony rákérdeznék, hogy pontosan mi történt azon a kihallgatáson és érdeklődnék a kapott jegyzőkönyv után (ha nem mutatja meg, ha behazudik valamit, hogy nem kapott vagy elvesztette, akkor nincs több kérdés...)

Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megcsalt vagy legalábbis komolyan vaj van a füle mögött, minthogy ilyen hihetetlen sztorival rukkol elő.

Ha a család barátja kórházba kerül, akkor te erről miért így, miért most tudsz? Nekem igényem lenne rá, hogy családilag is mellettük álljunk a bajban, meglátogassuk, ha lehet vagy a szülőknek vígaszt, támaszt, segítséget nyújtsunk.

A férjed sumákol és ez nagyon nem jó jel.

2015. ápr. 1. 08:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A férjed megcsalt a lánnyal, a pasija rajtakapta őket, kitört a balhé és megverte a csajt. Szerintem valami hasonló történt, én a helyedben egy szavát sem hinném el a férjednek.
2015. ápr. 1. 18:29
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Ha csak beszélgetni jártak volna össze a lánnyal, akkor mégis miért titkolta volna el. Szerintem is valami olyasmi történhetett amit fentebb leírt valaki. Javában dugta a csajt a férjed, és ezt az expasi megtudta....ebből lett aztán verés, majd rendőrségi ügy.

Érdeklődj utána a rendőrségen, tényleg kihallgatták e, nyomozz...

Én a titkolózás alapján biztosra venném, hogy megcsalt.

2015. ápr. 1. 18:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Szeptemberben én is voltam tanuskodni a rendőrségen, de nem kaptam semmiféle papírt róla, csak az értesítőt, hogy mikor és hova kell mennem tanuskodni.

ON:

Szerintem kamuzik és nem látogatni jár a csajt, hanem megdugni. Hívd fel a lány szüleit, hogy úgy hallottad a férjedtől, hogy pár napja ezmegaz történt és érdeklődnél a hogyléte felől..

2015. ápr. 1. 19:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
idézést, ahogy előttem is mondták, biztos kapott. ha nincs idézés, rendőrségi ügy se volt, hivatalos szervek nem telefonon hívják be a tanúkat. nem sántít, üvölt róla, hogy kamuzik. kíváncsi vagyok azért a fejleményekre, elég... érdekes sztori, hogy finoman fogalmazzak. persze, azért a lehető legjobbakat, kérdező.
2015. ápr. 1. 20:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, van valami fejlemény?
2015. ápr. 1. 21:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, igazán rendesek vagyok, hogy megosztjátok velem a véleményeiteket! Sokat segít(ett)!!

Felhívtam a renőrséget, azt mondták, nem mondhatnak semmit az ügyről nekem, mert nem vagyok benne érintett. Viszont ma megmutatta a férjem a levelet, amin az idézés volt. Elmondta, hogy a lány volt barátja egy elmebeteg állat, akire pszichiátriai kezelés férne, de nem jár el. Mondta, hogy a lány mesélte el neki, hogy az ex pasinak 3, vagy 4 autóbalesete volt, amiben a feje jócskán megsérült és a gyógyszereit nem szedi. Mesélte a férjemnek, hogy már a kapcsolatuk alatt is bántalmazta a lányt.

Hogy történt-e a férjem és a lány közt több, mint beszélgetés? Még mindig nem tudom. A férjem azt mondta, azért nem szólt erről az egészről, mert tudta, hogy félre fogom érteni és nem akarta, hogy alaptalanul cirkuszoljak, féltékenykejek.

Említettem, hogy bejár hozzá, pedig nem lenne szabad. Mondta, hogy a barátja a főorvos, így elintézték, hogy bemehessen hozzá.

Hatalmas kérdőjel nekem ez még mindig...

2015. ápr. 1. 22:01
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

Hazudik. Ilyen súlyos állapotú beteg esetében kizárólag közeli hozzátartozónak engedélyezik a látogatást, lehet akármilyen csókosa a látogató a főistennek. Ezt tényleg nagyon komolyan veszik.

Másik: ez is fals duma, hogy "biztos félreértetted volna". Nem, ilyen nincs. Akinek tiszta a lelkiismerete, ilyet eszébe sem jut eltitkolni. A lehető legkisebb felületet akarta hagyni a lebukásra, ezért is volt annyira ideges, mikor beidézte a rendőrség. Ismerem ezt a feszült viselkedést. Volt egy exem, aki kettős életet élt mellettem, titokban menyasszonya volt, akivel kölcsönösen nem tudtunk egymásról. Nem részletezem ezt, de profi volt az ürge. Azóta úgy átlátok az embereken mint sajtos szendvics a folpackon. Sajnálom, de a férjed 1000%, hogy hazudik. Én is azt látom reálisnak, hogy lebuktak a kiscsaj pasija előtt, aki megjelent náluk hirtelen, aztán jól helybenhagyta szerencsétlen lányt.

2015. ápr. 2. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!