Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Àllandò problémát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Àllandò problémát, veszekedést szül köztünk s gyerek téma, mit csináljak?

Figyelt kérdés

11 ève vagyunk együtt ha hiszitek ha nem ennyi idő alatt nem veszekedtünk egyszer sem, de negyed ève egyre többször àll a bàl a baba ügy miatt...

Ùgy kötöttük össze az èletünket 2 ève hogy nagy csalàdra vàgytunk mindketten, főleg a fèrjem aki eleven 6 testvèr mellett nőt fel. ( mindenki diplomàs!) Nàszúton terhes is lettem nagy volt az öröm, de sajnos vègig problèmàs vokt a dolog, 24hètől korhàzban is feküdtem..ès így is 33hèten csàszàroztak toxèmia miatt ès egy 1300grammos babànk született...màr 1èves szerencsère semmi baja!nEzek utàn fèlek nem merek màsik babàt vàllalni, ès ezt ő nem èri meg vagyis nem èt egyet velem. Èn negatìva làtom azòta a vilàgot ő pozitìvan..mièrt ismètlődne meg, ez is jòl sült el stb..

Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel,közben èn is nagyon vàgyok rà, minden terhes nőt meg tudnàk ölni olyan fèltèkeny vagyo..így hogy folyton felhozza mèg rosszabb...

Mit tennètek ahelyemben? Hogy magyaràzzam el neki mègjobban mit èrzek? Tanàcsfalan elkeseredett vagyok...

Nagyon sokat segít, terhessèg alatt is mindig velem volt èjjel nappal ezzel nincs gond...ès eztis mindig felhozza..

2015. márc. 31. 11:17
1 2
 11/14 Passiflora ***** válasza:
65%

Ha a szíved mélyén te is vágysz rá, és csak a félelmeid tartanak vissza tőle, nem merült fel esetleg benned, hogy keress valami terápiát, ami segít feldolgozni, ami történt?

Talán az idő is segít, de nem biztos, hogy önmagában megoldja azt, ami most visszatart.

2015. márc. 31. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem rossz indulattal írom, de ha minden terhes nőre féltékeny vagy, szerintem először a saját lelki békéden kéne dolgozni, és ha úgy érzed kiegyensúlyozott vagy, akkor gyereket vállani. Szerinted a sors úgy lenne igazságosabb, ha olyan nőknek adna gyereket, akik minden terhes nőre féltékenyek? (ezek a nők irigységgel vannak tele) Vagy olyan nőknek, akik szeretettem fordulnak a várandós nők felé? ( az ő szívük szeretettel van tele)

Szerinted a gyerekvállaláshoz irigység, vagy szeretet kell? melyikre is van a gyereknek szüksége?

Amugy mindenképpen nektek kell megbeszélni. Ha úgy gondolod hogy valóban nem szeretnél másik gyereket, akkor közöld a férjeddel hogy ne mondogassa, mert esélytelen, és csak vita tárgya lesz belőle. De ha elbizonytalaníti amikor a másik gyerekről beszél, akkor te sem vagy magabiztos, tehát el kell döntened hogy mit is szeretnél valójában, és elmagyarázni a párodnak. Nem lenne jó hatással a magzatra egy olyan terhesség, amikor végig az anyja feszültségét érzi, aki fél, hogy most mi lesz, mi fog történni megint....

2015. márc. 31. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Orvost kérdezz, de ez ritka eset eleve is...

Jó a sok gyerek, nekem 4 van, bár egyet se akartam, fiatalkoromban.

Azt a választ (tán 6-os) nem értem:

"Férjednek kellemes percek, de neked kell a sok hónapos várakozást " apaként kellemesen várakoztam hónapokig, meg néha aggódva, a gyerek az valami közös dolog, remélem meglátod.

2015. márc. 31. 18:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Mire vársz még? Leírtad, hogy szeretnéd is! Akkor? Erősebb a baba utáni vágy a félelemnél és mindenki boldog lesz, férjed is, te is, és a gyerkőc is kap egy tesót.
2015. márc. 31. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!