Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Már nem szeretem a páromat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a páromat?

Figyelt kérdés
11 éve vagyunk együtt, 6 éve költöztünk össze. Az elmúlt 6 évben csak nagyon ritkán és max 1-2 nap volt, hogy valamelyikőnk nem volt itthon. Most a párom hétfőtől szombatig külföldön van egy munkahelyi kiküldetés miatt. Azt vettem észre magamon, hogy nem is hiányzik, tök jól elvagyok, tv-nézek, körmöt festek, ejtőzöm a kádban, stb. Szóval tök jól elvagyok. Ez fura. Inkább kaparnom kéne a falat kínomban, hogy mennyire hiányzik... Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, de vajon őszintén szeretem őt, ha ilyen jól elszórakozok itthon egyedül?

2015. márc. 26. 20:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Be kell vallanom, én is örültem, hogy elmegy egy hétre, sőt vártam is. Ez is nagyon fura nekem. Nem is igazán várom, hogy szombat legyen és haza jöjjön, mert még annyi minden van, annyi programot kitaláltam magamnak, hogy szobatig nem tudok mindent megcsinálni, amit elterveztem. Viszont ha ez az elutazgatás állandósulna, akkor nagyon kiakadnék. Azt nem tudnám elfogadni. Ez, hogy 6 évente egy hétre elmegy, jól esik. Kktakarítottam, rend van, az is marad, nincs minden szétdobálva, nincsenek ide-oda ledobálva a dolgai, amiket szedegethetek össze és ez most olyan jól esik... Meg ez a csend, nyugalom. Senki nem horkol, senki nem csámcsog, senki nem iszik olyan hangosan, hogy még a szomszédok is hallják és senki nem dumál a film közben... Ezek most olyan jól esnek :D
2015. márc. 26. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Azert nem hianyzik mert tudod hogy par nap mulva latni fogod es jol esik a magany...volt hogy az en parom is elutazot, elvoltam nelkule, nem azert mert nem szeretem, sott, de neha jol esik a magany
2015. márc. 26. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy volt,hogy elmegy a párom külföldre.Depis voltam egy kicsit,aztán megszoktam a gondolatot,már elterveztem hogy jó is lesz valahol,egyedül lehetek,azt csinálok amit akarok.Erre bejelentette hogy mégse megy,most meg ez idegesít :D
2015. márc. 26. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem az a nem normális, aki a falat kaparja. Én soha nem akarnék olyan embert páromnak, aki nem tud egyedül meglenni.

Mindenkinek kell az egyedül töltött idő. Ez független attól, hogy szereted-e a párod vagy sem. Anyáknak is jól esik, ha időt szakíthatnak magukra, és ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnék a gyerekeiket.

2015. márc. 26. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
5%
Ja, és éjszaka ha hallod a hangokat, akkor nincs kihez bújni.
2015. márc. 26. 21:59
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
Én kétszer benéznék az ágy alá... :D
2015. márc. 26. 21:59
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem lehet, hogy inkább az a gond, hogy nincs elég privát szférátok kapcsolaton belül? Van akinek szüksége van erre, van akinek nincs. És most "kiélvezed" hogy egyedül vagy. Én is az a típus vagyok, akinek néha szüksége van egy kis egyedüllétre, de nagyon szeretem a párom. Szerencsére Ő is ilyen így nincs gond. Szerintem azért nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Várd meg, hogy mit érzel amikor hazajön.
2015. márc. 27. 07:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs sok privát szféránk. Elég sokat együtt vagyunk. Ha magammal foglalkozok (úgy értem, epillálok, körmöt festek, hajat festek és hasonló elfoglaltságok), akkor elvonulok a fürdőbe, míg ő a nappaliban szórakoztatja magát. Vagy elmegy edzeni heti 2x, 3x és akkor van kb 1,5 órám egyedül. Nagyon szeretek egyedül lenni, csak alig van rá lehetőségem. Valószínűleg, most pótolom be az utóbbi 6 évben elmulasztott magányos órákat :) Mindemellett az ilyesztett meg és azért tettem fel a kérdésemet, mert leginkább azt élvezem, hogy ezek az idegesítő dolgok, mint csámcsogás, horkolás, cuccok szétdobálása a lakásban, most nincsenek és ezt élvezem a legjobban. Ezek miatt gondoltam arra, hogy talán nem is szeretem őt, ha ilyen felszabadult vagyok így, hogy nem idegesít a kis hülyeségeivel. Amúgy meg ott van az is, hogy egész héten az ő melegítő naciját viselem, hogy kicsit érezzem a közelségét. Este a kutyát felveszem az ágyra és az ő helyére fektetem, meg mosolygok, ha horkol a kutya és azt gondolom magamban, hogy "a horkolás az én keresztem, sose szabadulok meg tőle" :) Szóval olyan fura, olyan ellentmondásosan viselem a dolgot. De biztos igazatok van és tényleg hiányzott már a magány.
2015. márc. 27. 08:44
 19/21 A kérdező kommentje:
bocsi: *ijesztett* :) mindig elgépelem... :)
2015. márc. 27. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annak örültél, hogy végre lazíthatsz, nem két ember után kell pakolászni, csak magaddal törődhetsz. Nincs ezzel semmi gond. Főleg, ha ma azt érzed majd, hogy "jó, hogy itthon van" :)
2015. márc. 28. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!