Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Még mindig szerete...

Mit tegyek? Még mindig szeretem a "volt" páromat!

Figyelt kérdés

Sajnos jelenleg börtönben ül.

Most van új párom akivel jól megvagyunk, de még mindig sokat gondolok.

Párom kérdezgeti, hogy mi a baj, de nem merem neki elmondani.

2014. jan. 4. 12:46
1 2
 1/13 LamboLover ***** válasza:
81%

miért ül? Ha olyat tett akkor felejtős.

Am meg ha jól megvoltatok és megbocsájtható miért is ne...(persze miután kijött a börtönből...

És az új párod? Jobb? Rosszabb? Nem mondtál valami sok konkrétumot , hogy segíthessünk...

2014. jan. 4. 12:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Az új párom annyiban jobb, hogy van háza és kocsija.

Sajnos a volt párom lopott és ami a legroszabb, hogy feltételesen volt szabadlábon. Legalább 6-7 évig ülni fog.

2014. jan. 4. 12:54
 3/13 LamboLover ***** válasza:
70%

Akkor felejtsd el.

Feltételezem tisztességes életed van, ne hagyd, hogy elrontsa valaki aki nem az. Az jó dolog ha van háza, kocsija, de ne csak ezért szeresd...

Én a helyedben (bár nem ismerem az érzéseidet az tény) de mégis józan paraszti eszemre hallgatva megpróbálnám elfelejteni őt és a mostani kapcsolatommal foglalkozni. Nem egyszerű de megéri...

Ha emberileg is szereted a mostani párodat akkor nem lesz baj:)

2014. jan. 4. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Azért jobb mert van kocsija és hàza?

Közben meg egy börtönben lévő ember után sòvárogsz?

Ismét egy haszonleső.

Sajnálom a jelenlegi párod.

2014. jan. 4. 12:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Kell valaki arra az időre amíg a párom bent lesz.
2014. jan. 4. 13:15
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem várd ki azt a 6-7évet mi az neked egyedül.majd ha kijön mehetsz vele bűnözni.Beszülsz majd néhány gyereket,apa többet lesz a rácsok mögött mint kint.De sebaj te szereted:))ha elmondod a párodnak ne lepödj meg páros lábbal rúg ki.
2014. jan. 4. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

S mi jogon veszel el más életéből 6-7 évet ha a bűnöző pasi kell neked?

Ez nem fair!

2014. jan. 4. 13:33
 8/13 LamboLover ***** válasza:
100%

Első vagyok de egyre inkább változik a véleményem. Meg se kellett volna szolalnod..

Kell valaki amíg ő bent van??? Milyen jogon? mert van kocsija meg háza? Ember...én kis naiv azt hittem szereted... a nagy l.faszt.

2014. jan. 4. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
45%
szerintem csukasd le magad te is lopásért, kérd, hogy helyezzenek vele egy cellába aztán ott meg már a te fejed felett is födél van, kocsival furikáznak téged is, és még készen enned is adnak. Szerintem ez a legjobb számodra.
2014. jan. 6. 23:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennyivel tartozol a párodnak, ha már ennyire hülyíted, hogy elmondod neki, hogy a volt párod után sóvárogsz.

Ha ahhoz volt bátorságod hogy a háza és a kocsija miatt összejöttél vele, legyél ahhoz is elég legény hogy ezt elmondod neki!

2014. jan. 7. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!