Mit tegyek? Még mindig szeretem a "volt" páromat!
Sajnos jelenleg börtönben ül.
Most van új párom akivel jól megvagyunk, de még mindig sokat gondolok.
Párom kérdezgeti, hogy mi a baj, de nem merem neki elmondani.
miért ül? Ha olyat tett akkor felejtős.
Am meg ha jól megvoltatok és megbocsájtható miért is ne...(persze miután kijött a börtönből...
És az új párod? Jobb? Rosszabb? Nem mondtál valami sok konkrétumot , hogy segíthessünk...
Az új párom annyiban jobb, hogy van háza és kocsija.
Sajnos a volt párom lopott és ami a legroszabb, hogy feltételesen volt szabadlábon. Legalább 6-7 évig ülni fog.
Akkor felejtsd el.
Feltételezem tisztességes életed van, ne hagyd, hogy elrontsa valaki aki nem az. Az jó dolog ha van háza, kocsija, de ne csak ezért szeresd...
Én a helyedben (bár nem ismerem az érzéseidet az tény) de mégis józan paraszti eszemre hallgatva megpróbálnám elfelejteni őt és a mostani kapcsolatommal foglalkozni. Nem egyszerű de megéri...
Ha emberileg is szereted a mostani párodat akkor nem lesz baj:)
Azért jobb mert van kocsija és hàza?
Közben meg egy börtönben lévő ember után sòvárogsz?
Ismét egy haszonleső.
Sajnálom a jelenlegi párod.
S mi jogon veszel el más életéből 6-7 évet ha a bűnöző pasi kell neked?
Ez nem fair!
Első vagyok de egyre inkább változik a véleményem. Meg se kellett volna szolalnod..
Kell valaki amíg ő bent van??? Milyen jogon? mert van kocsija meg háza? Ember...én kis naiv azt hittem szereted... a nagy l.faszt.
Ennyivel tartozol a párodnak, ha már ennyire hülyíted, hogy elmondod neki, hogy a volt párod után sóvárogsz.
Ha ahhoz volt bátorságod hogy a háza és a kocsija miatt összejöttél vele, legyél ahhoz is elég legény hogy ezt elmondod neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!