Ha valaki elhagy, hogyan tegyük túl magunkat? Én nagyon szeretem a páromat, már egy éve együtt éltünk.
Ha nem akar veled lenni, akkor nem tudsz semmit sem tenni.
De ha tényleg ilyen hosszú ideig együtt voltatok, meg már készülödött arra, hogy szorosabbá tegye a kapcsolatot, akkor jogos, a kérdés, hogy mi történt. (lehet, hogy egyszerüen csak rádöbbent, hogy még nem elég érett egy ilyen komoly lépésre.)
Viszont neked tényleg "jogod" lenne arra, hogy magyarázatot kapj. (Azért idézöjelben, mert ez csak elvi jog). A helyedben megkérném, hogy mondja (esetleg emailban irja) meg, hogy miért változott meg a véleménye - de FELTÉTLEN nagyon tárgyilagos hangnemben, nem hisztisen! és azt is ird le, amit itt, hogy ha ismernéd az okokat, akkor valószinüleg könnyebben el tudnád fogani a döntését.
2,5 év már felhatalmaz Téged arra kérdező, hogy igen is rákérdezz, hogy mi a döntése oka? FŐleg hogy ilyen hamar történt a változás.
Ez erősebb tüske benned, mintha elmondaná, hogy mik az okai....
Lehet hogy megijedt az elköteleződéstől. szerintem nyugodtan várj pár napot, 1-2 hetet. Nyilván fogtok még beszélni, és majd elmondja.
Egyébként hiba kérdeznéd, úgysem mondana mást szerintem. Elbizonytalanodott, ezt mondta. Ennyi. van ilyen. nem értem igazán mit kéne még mondania. Ez vagy végleges, vagy nem. Csak megértéssel fogadhatod, ha akarsz tőle még valamit. Ha nem akarsz, akkor persze lehet követelőzni hogy adjon magyarázatot. Na de mégis mit? hogy mondja a szemedbe, hogy már nem szeretlek? nem akar téged se megbántani ezzel. de lehet hogy nem erről van szó. lehet hogy ő se tudja, csak így érzi, hogy el kell távolodnia...
Várj!
31/N
Sztem beszélj meg velee gy találkozót, és kérd meg szépen.. semmiképpen sem hisztisen, hogy mondja el miért nem akar már tovább veled együtt lenni.. a válaszok sztem ezek lehetnek:
a., már nem érzi azt, amit korábban
b., egy másik nő van a dologban
c., írtad, hogy ékszerboltban volt gyűrűt nézni.. lehet megijedt az elkötelezettségtől, hogy nem lesz már több "első csók" stb dolog.
d., kalandra vágyik, a c-böl következtetve
Mást nem nagyon tudok elképzelni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!