Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerényen élő felségek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényen élő felségek! Mennyit költötök magatokra?

Figyelt kérdés

Az én bevételem 100 000Ft, a páromé kb 150 000. Mire befizetünk mindent (albérlet, számlák, telefon, internet, buszbérlet, miegymás), addigra nem marad egy fillér sem.

Már nem tudom, min spóroljak. A hajamat magamnak vágom, a szemöldökömet úgyszintén magam szedem, nincs műkörmöm, sem semmi egyéb, alig sminkelek. De akárhányszor bemegyek a boltba, hogy megvegyem, amit muszáj, mindig fáj a szívem ezért meg azért.

Ti mennyit költhettek magatokra?

Mi az, amit megengedtek, és mi az, amiről le kell mondanotok?

2015. márc. 26. 10:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

Fodrászhoz kb. évi 1x járok (szerencsére a hajam nem áll hülyén nélküle), műkörmöm 1x volt életemben (hogy segítsen leszokni a körömrágásról, egyébként tök fölösleges, otthon is lehet szépen ápolni a körmöket), szoliban sosem voltam. Szemöldökömet magam csinálom, nincs szükségem kozmetikusra.

Kb. havi 7-10ezer Ft-ot költök, de ez elég változó. Attól függ, épp mi fogy el. Szóval az alábbiakat nem mind veszem meg egy hónapban :D.

Amit mindig pótlok: dezodor, sampon, tusfürdő, szárazsampon, sminklemosó, körömlakklemosó, hidratáló, fogkrém, alapozó, púder, korrektor.

Amikről néha sajnos le kell mondanom: hajbalzsam, testápoló, bőr- és arcradír, tonik, szemkörnyékápoló, kézkrém, hajtőemelő por, pattanástalanító gél.

Meg veszek olcsó turiban kb. 3-4ezer Ft értékben néhány hónapban ruhát. Plusz ritkán egyéb megtetsző dekorkozmetikai termékeket, főleg az akciós dobozokból Rossmannban

2015. márc. 26. 13:55
 22/25 anonim ***** válasza:
3-4 havonta kb 20-25ezret otthagyok árkádban (ruhákra),de abból elég sok darab kijön (new yorker,bershka,h&m jellegü üzletekben).fodrászhoz évi egyszer .mükörmö/géllakkot próbáltam és nagyon utálom szóval nincs.szoliba ,edzeni terembe nem járok.szórakozni ,beülni valahova ,étterembe ritkán járok (mert terhes vagyok).a kaján nem szeretek spórolni ,és megveszek nem feltétlen szükséges dolgokat is amiket megkívánok (gyümölcslé,csoki,joghurtok,fagyi).amùgy kb minden hónapban veszek valami apróságot (egy szájfény,parfüm,bizsuk).ja meg évente egy màrkàsabb cipö (25-30e ft).alapdolgokat igény szerint,ált 2-3 havonta (hajbalzsam,tusfürdö,sampon,vatta stb).hát így ennyi kb szóval nem egy luxus de megelégszem ezzel :)
2015. márc. 26. 15:51
 23/25 anonim ***** válasza:

Én 140 körül keresek + kafetéria, férjem is kb. 150 körül. Nekünk havi kb. 150 a fix kiadás + kaja, úgyhogy nekünk is olyan 60-80 körül szokott maradni hónap vége felé.

Én nem nagyon járok sehova, fodrász 4-5 havonta, műköröm nincs, nem bírom elviselni, kozmetikai cuccokat otthon vesezem, tornázni otthon "szoktam", van súlyzóm, taposó gépem, most fogok fittball-t venni + futócipő és gagyi otthoni cuccban indulhat a futás. kb. ennyi.

ugyanúgy vagyok, mint valamelyik válaszoló, hogy ha egy nadrágra 5000-nél többet kell kiadnom, már húzom a számat. Most kapok búnuszt, + 1 havi fizu, de ugye ez évente egyszer. Most fogok 2 nacit + pár felsőt és cipőt venni+ férjemnek cipő, és kb. el is megy az összeg.

Nem mondom, hogy nem fér bele, mert pl. ebben a hónapban kb. 45.000 Ft plusz kiadásunk volt, mégis kijövünk, de bezzeg, ha nem lett volna ez, akkor sem tennénk el, ez a nevetséges egyébként.

2015. márc. 26. 16:44
 24/25 anonim ***** válasza:
bocs, 23-as vagyok, véletlenül elküldtem. Tehát havi 5-10.000 Ft között mozog átlagban, de van olyan hónap, hogy abszolút nem veszek semmit, de van olyan is, mint most, hogy többminden kell majd.
2015. márc. 26. 16:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem sokat. Most hogy már dolgozok olyan 10-20 € havonta. Míg otthon voltam a gyerekkel szinte semmit sem.
2015. márc. 27. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!