Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényen élő felségek! Mennyit költötök magatokra?
Az én bevételem 100 000Ft, a páromé kb 150 000. Mire befizetünk mindent (albérlet, számlák, telefon, internet, buszbérlet, miegymás), addigra nem marad egy fillér sem.
Már nem tudom, min spóroljak. A hajamat magamnak vágom, a szemöldökömet úgyszintén magam szedem, nincs műkörmöm, sem semmi egyéb, alig sminkelek. De akárhányszor bemegyek a boltba, hogy megvegyem, amit muszáj, mindig fáj a szívem ezért meg azért.
Ti mennyit költhettek magatokra?
Mi az, amit megengedtek, és mi az, amiről le kell mondanotok?
Fodrászhoz kb. évi 1x járok (szerencsére a hajam nem áll hülyén nélküle), műkörmöm 1x volt életemben (hogy segítsen leszokni a körömrágásról, egyébként tök fölösleges, otthon is lehet szépen ápolni a körmöket), szoliban sosem voltam. Szemöldökömet magam csinálom, nincs szükségem kozmetikusra.
Kb. havi 7-10ezer Ft-ot költök, de ez elég változó. Attól függ, épp mi fogy el. Szóval az alábbiakat nem mind veszem meg egy hónapban :D.
Amit mindig pótlok: dezodor, sampon, tusfürdő, szárazsampon, sminklemosó, körömlakklemosó, hidratáló, fogkrém, alapozó, púder, korrektor.
Amikről néha sajnos le kell mondanom: hajbalzsam, testápoló, bőr- és arcradír, tonik, szemkörnyékápoló, kézkrém, hajtőemelő por, pattanástalanító gél.
Meg veszek olcsó turiban kb. 3-4ezer Ft értékben néhány hónapban ruhát. Plusz ritkán egyéb megtetsző dekorkozmetikai termékeket, főleg az akciós dobozokból Rossmannban
Én 140 körül keresek + kafetéria, férjem is kb. 150 körül. Nekünk havi kb. 150 a fix kiadás + kaja, úgyhogy nekünk is olyan 60-80 körül szokott maradni hónap vége felé.
Én nem nagyon járok sehova, fodrász 4-5 havonta, műköröm nincs, nem bírom elviselni, kozmetikai cuccokat otthon vesezem, tornázni otthon "szoktam", van súlyzóm, taposó gépem, most fogok fittball-t venni + futócipő és gagyi otthoni cuccban indulhat a futás. kb. ennyi.
ugyanúgy vagyok, mint valamelyik válaszoló, hogy ha egy nadrágra 5000-nél többet kell kiadnom, már húzom a számat. Most kapok búnuszt, + 1 havi fizu, de ugye ez évente egyszer. Most fogok 2 nacit + pár felsőt és cipőt venni+ férjemnek cipő, és kb. el is megy az összeg.
Nem mondom, hogy nem fér bele, mert pl. ebben a hónapban kb. 45.000 Ft plusz kiadásunk volt, mégis kijövünk, de bezzeg, ha nem lett volna ez, akkor sem tennénk el, ez a nevetséges egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!