Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek is rosszul esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés
A férjemnek hónapokig terveztem, szervezgettem a szülinapját tavaly. Erre egy kiküldetés miatt fuccs az egész. Erről az ajándékról lemondtam, mert meglepetést akartam, de ő kikövetelte, hogy mondjam el mi lett volna az. Kapott mást. Aztán az évfordulónkra csak én adtam, tőle nem kaptam semmit. Szüli és névnapomra kaptam tőle egy műszaki cikket. Örültem neki. Névnapjára adtam neki wellness bérletet. Nem volt olcsó és egy alkalmat sem használt el belőle. Ellenben a kolleginák által javasolt wellness helyre időnként eljár. Most megint hónapok óta szerveztem a szülinapját. El szerettem volna vinni egy helyre, ahol még egyikünk sem járt. Rengeteget dolgoztam az ügyön, erre bejelentette, hogy a kolleginák elhìvták pont erre a helyre... mondom tök jó, már megint keresztbe tettek a meglepetésemnek...mert ezt szerettem volna adni. Ennek ellenére elment velük. Tudom, hogy nem tehet róla, hogy pont oda hìvták, de nekem oltári rosszul esett, hogy nem elég, hogy elrontották a nagy gonddal szervezett meglepetésem, de ő még el is ment velük. Elvártam volna, hogy velem menjen. Jogos a megbántottságom?
2015. márc. 20. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Beszélj többet az érzéseidről a férjednek. Ha te szorosabb kapcsolatra, több odafigyelésre vágysz, mondd el neki. Őszintének kell lenned, különben csak egyre több dolog lesz, amit lenyeltél, és a végén kibukik az egész. Ha szeret, fog változtatni a hozzáállásán.
2015. márc. 22. 06:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, jogosan vagy kiakadva, ezt nem vitatom el tőled.

De elárulok neked valamit, amit még a régi munkahelyemen tanultam meg: NEM SZERETJÜK A MEGLEPETÉSEKET!

Oké, nem "kis ajándékról" van szó, mint műszaki cikk, egy jó könyv, vagy valami ilyesmi, hanem arról, hogy nem tervezünk a másik ember tudta nélkül vele és az idejével. Mert nem.

Például az exem (akkor még nem) meglepett az egyik szabadnapomon azzal, hogy meglátogatott. Hát minden voltam, csak boldog nem. Igen, örültem, hogy láthattam, de valójában aludni szerettem volna, mert nagyon húzós hét volt mögöttem, és mert...mert csak. Arra vágytam. Helyette - bármennyire is szerettem- szórakoztathattam őt, megmutathattam a helyet, stb. Jó pofát vágtam hozzá, de nem élveztem. Pedig szerettem.

Ez csak egy példa, ezt el se mondom, amikor a másik kollégánk rányitott meglepetés címszóval a pasijára- amint az valaki mással fetrengett... :P

Szóval ne szervezd meg helyette az ő szabadidejét, és ne oszd be, mikor hová mehet, nagy fiú, majd eldönti. Mondd el neki, hogy ekkor és ekkor szervezek neked egy utazást. Titok, hogy hová megyünk, de kérlek ne csinálj programot.

Ha nem szólsz neki előre, akkor hogyan várod el, hogy tudjon róla, és olvasson a gondolataidban?

2015. márc. 23. 00:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es! Nem tudok veled mindenben egyetérteni. Szerintem jól félreértettél. A férjem idejét és programjait nem én osztom be... ő régen szerzett olyan meglepetést, hogy a tudtomon kìvül szabira kért a munkahelyemen....de én hónapok óta szerveztem ezt a meglepetést. Tudta, hogy szervezem, tudta, hogy kimozdulós, csak nyilván azt nem, hogy konkrétan mi ez, mert akkor oda a meglepetés... Ezen a hétvégén vittem volna... ezt is tudta. Erre a kedves kolleginák két héttel koràbban elcipelik pont ide. Mikor megmondtam neki, hogy tök jó, mert én is ide szerveztem és szerettem volna örömet okozni...ő mégis elment a kolleginákkal...és ráadásul tőlük ezt nem is ajándékba kapta, csak hìvták szórakozni...a ráeső rèszt ki is fizette...na így se esne rosszul???
2015. márc. 23. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne provokálj kérlek a "na így se esne rosszul" típusú hozzászólásokkal. Írtam, hogy igazad van. Írtam, hogy jogosan haragszol.

Így, ebben a formában, hogy előre közölted, hogy Feri, három hónap múlva ekkor és ekkor ne szervezz programot/kérj szabadságot, mert meglepetésem van számodra, aztán a srácokkal elmegy ugyanoda korábban, ez más, persze.

De még ezt is megértettem volna, hogy elmegy, ha nem tudja, hogy te is oda vinnéd. Mondjuk ő nem is tudta, a barátait lemondani meg épp akkora bunkóság lett volna, mint téged lemondani.... de téged nem mondott le, ugye? Tehát veled is elmegy majd?

Igaz, persze, nem lesz ugyanolyan. Úgy lett volna az igazi, ha veled mehet oda először. Tudom, hogy ez így rosszul esik, nekem is rosszul esne, de utólag nincs mit tenni.

De erre írtam, hogy nem kell a meglepetést ennyire túlspilázni. Ebből is tanultál.

Vagy elmondod neki előre legközelebb, hogy ide és ide megyünk, vagy beszélj össze a barátaival, kollégáival. Vagy nem ismered őket? Miért nem derült ki, hogy ugyanazt tervezitek?

Amúgy nekem az a nem tiszta, hogy te miért hozod le neki a csillagokat, amikor ő alig ad neked valamit, azt is inkább kényszerből? Háztartási gép, te meg vinnéd nyaralni... ?

2015. márc. 23. 18:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem provokálok senkit, csak dühös vagyok és csalódott. De ez már csak a hab a tortán volt...ahogy olvashattad az én wellness ajándékom le se tojta, de a kolleginák által ajánlott helyre elmegy... szerette volna a wellnest, nem csak úgy kapta... de számomra ez úgy jön le, hogy amit tőlem kap, az nem kell. Azért szerettem volna nagy dologgal meglepni, mert korábban ő is megtette értem. A kollégákkal meg nem volt kötelező elmenni. Még mondta is, hogy nem biztos, hogy elmegy. De mégiscsak ment... ez kb olyan, mintha meg szertnék venni egy ruhát, mert éppen akciós, ő elmondja, hogy hát meg szeretett volna lepni pont ezzel a ruhával, erre én csak megveszem...ezzel megfosztott , hogy örömet okozzak... A kolleginákkal meg mit egyezkedjek? Hogy ezentúl előbb engem kérdezzenek, hova mehet a férjem?:D A lényeg, hogy én biztos nem ìgy döntöttem volna. Tudja, hogy rosszul esett és mégis...
2015. márc. 23. 18:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Vele most már azért sincs kedvem elmenni, mert nem vagyok kíváncsi az élménybeszámolóira, hogy ezt meg ezt a Brigike így csinálta, meg emezt-amazt jobbra-balra csináljam, mert a Gizinek így lett jó a szintideje... azt szerettem volna, ha mindkettőnknek ez egy közös új élmény lett volna...de innentől kezdve én is teszek az egészre:(
2015. márc. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!