Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tetszik a férjemnek egy 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a férjemnek egy 21 éves lány. Mit tegyek? A férjem 32 én 33 éves vagyok.

Figyelt kérdés

A szitu a következő: Én négy hónapja szültem. Nem rég találkoztam anyukám barátnőjével a pékségben. Mikor kijöttünk, szóvá tette, hogy a napokban a férjemmel is találkozott az üzletben, és olyan kedélyesen elbeszélgetett az eladó kislánnyal.Talán rokonok? Mondtam neki, hogy nem, nem azok.

Másnap a férjemmel és a gyerekkel hárman mentünk be a pékségbe. Kíváncsi voltam, hogyan mi a helyzet. Az eladó lány is (Szilvi), és a férjem is nagyon zavarban volt. Megkérdeztem, hogy miért. Szilvi szólalt meg, a férjemet nézve: "Nem mondtad, hogy van gyereked."

Mikor kimentünk az üzletből, kérdeztem a férjem, mi volt ez. Ő azt mondta, ne lássak rémeket, beszélgettek párszor. Ma viszont, mikor bekapcsoltam a sztg.-et, akkor láttam, hogy elfelejtett kilépési fb.-ból, és a Szilvi profilja volt megnyitva.

Ti mit tennétek?

2015. márc. 19. 16:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20-as. Ezt írtam volna?
2015. márc. 21. 11:56
 22/27 A kérdező kommentje:
Annyit tudtam meg ma délelőtt, hogy van a csajnak barátja, de elég nyitott, szeret flörtölni. Kérdezősködtem a férjem után is, de senki nem látta, hogy csajozgatna. Azért nyitva tartom a szemem. A pékségbe nem tudtam bemenni, nem vagyok elég higgadt hozzá. Talán pár nap múlva.
2015. márc. 21. 12:01
 23/27 anonim ***** válasza:

20-as vagyok. Ezért kérdeztem.

"Azért fontos, hogy hány éves a csaj, és én hány éves vagyok, mert az a nagyjából 10 év korkülönbség engem nagyon zavar."

2015. márc. 21. 12:51
 24/27 anonim ***** válasza:
De ne a csaj legyen a fókuszod, hanem a kedves férjed. Ha ő ilyen, akkor minden boltban találni fog egy Szilvit.
2015. márc. 21. 12:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Fáraszd le rendesen a férjed, amennyire neked jól esik. A maradék töltényeket meg ott lövi el ahol akarja:) A nők ott buknak érzelemben, amikor elkezdik a gyagyás dumát gyereknevelés közben: a hány hónaposak vagyunk, stb.
2015. ápr. 6. 07:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény azóta?
2015. ápr. 12. 16:40
 27/27 anonim válasza:

Ez tetszik. Fárasszam le. Végül is, okos...

Annyi a fejlemény, hogy a férjem be sem teszi a lábát a pékségbe, messziről elkerüli. A Szilvinek új barátja van. Ismerem a srácot, megérdemlik egymást. Zsák a foltját...

Persze engem még mindig furdal a kíváncsiság, hogy mi történhetett. De nem akarok tovább faggatózni. Látom, hogy igyekszik, nem akar többet megbántani.

2015. ápr. 13. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!