Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tetszik a férjemnek egy 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a férjemnek egy 21 éves lány. Mit tegyek? A férjem 32 én 33 éves vagyok.

Figyelt kérdés

A szitu a következő: Én négy hónapja szültem. Nem rég találkoztam anyukám barátnőjével a pékségben. Mikor kijöttünk, szóvá tette, hogy a napokban a férjemmel is találkozott az üzletben, és olyan kedélyesen elbeszélgetett az eladó kislánnyal.Talán rokonok? Mondtam neki, hogy nem, nem azok.

Másnap a férjemmel és a gyerekkel hárman mentünk be a pékségbe. Kíváncsi voltam, hogyan mi a helyzet. Az eladó lány is (Szilvi), és a férjem is nagyon zavarban volt. Megkérdeztem, hogy miért. Szilvi szólalt meg, a férjemet nézve: "Nem mondtad, hogy van gyereked."

Mikor kimentünk az üzletből, kérdeztem a férjem, mi volt ez. Ő azt mondta, ne lássak rémeket, beszélgettek párszor. Ma viszont, mikor bekapcsoltam a sztg.-et, akkor láttam, hogy elfelejtett kilépési fb.-ból, és a Szilvi profilja volt megnyitva.

Ti mit tennétek?

2015. márc. 19. 16:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kamu, nem kamu, én ezt tenném: vissza mennék titokban a lányhoz és megkérném, hogy avasson be, mit csinált a férjem. Ha kicsit is tekintettel van arra, hogy ez a férfi a gyerekével és a gyereke anyjával bszakodik, akkor bevallja a "bűnöket". Mond meg neki, hogy nem rá haragszol, hanem a férjedre, mert a múltkori szitu alapján egyértelmű, hogy ő nem tudta, hogy milyen pasival kavar.
2015. márc. 19. 17:17
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem életszerű a sztori. Honnan tudta a kiscsaj, hogy nem téped meg ott helyben? Ha a férjed nem mondta el a csajnak, hogy gyereke van, miért ment be édeshármasban veled a pékségbe? Honnan tudta, hogy ő nem tép meg téged (vagy őt)?
2015. márc. 19. 17:46
 13/27 anonim ***** válasza:
De pancser a férjed!
2015. márc. 19. 20:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Én nem értem, miért kell kamu kérdéseket kiírni. Miért nem lehet úgy fogalmazni, hogy "képzeld el, hogy a férjed......... mit tennél ebben a helyzetben?".
2015. márc. 19. 21:08
 15/27 A kérdező kommentje:

Aki úgy gondolja, hogy kamu a történetem, azt kérem, hogy ne válaszoljon!

Nem az volt a kérdésem, hogy igaz-e! Azt kérdeztem, ti mit tennétek!

2015. márc. 20. 07:03
 16/27 A kérdező kommentje:

Azért fontos, hogy hány éves a csaj, és én hány éves vagyok, mert az a nagyjából 10 év korkülönbség engem nagyon zavar.

Ez a pékség a helyi piacon van, ahol a szüleim is árulnak, a férjem pedig időnként besegít nekik. Számon is kértem anyukámon, hogy lehet, hogy nem vett észre semmit. Tényleg nem egy észlény a Szilvike, de azért nem akadhatott fönn azon, hogy a férjemnek van felesége is, mert ezt szerintem tudta, de nem érdekelte. Elég gátlástalan a kis csaj, mert rám sem nézett. Mikor szerettem volna mondani, mit kérek, egyszerűen nem nézett rám, csak a férjemet bámulta. Eléggé fölkaptam a vizet, úgy mondtam, hogy hahó, én is itt vagyok. Erre volt a válasz, hogy "nem mondtad, hogy van gyereked."

A között vacilálok, hogy beszéljek-e négyszemközt a csajjal, vagy nem.

Egyébként a férjemmel elhidegültünk terhesség alatt. Én nagyon kívántam az együttléteket, aki már volt terhes, annak nem kell magyaráznom, dolgoznak a hormonok. Ő viszont visszautasított, mert "annyira féltett bennünket". Szülés előtt három hétig kórházban voltam, ahol el kezdett flörtölgetni az egyik kismamával, akivel egyidős terhesek voltunk. Nála nem zavarta az állapota. :)

Szóval amúgy is ki vagyok hegyezve, elég sokat veszekszünk.

Nem szeretném felrúgni a házasságunkat, nem hiszem, hogy ez lenne a helyes megoldás.

2015. márc. 20. 07:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a csajt tuti nem zargatnám. Legalábbis én mindig úgy voltam ezzel, ha a férjem kavar(na) valakivel ott a férjem a hibás nem a nő. Volt nálunk is régebben hasonló szitu, de én a nőre nem tudtam igazából haragudni. Ha tényleg flörtölget másokkal, akkor ha nem ez a nő majd jön a következő. Tuti nem égetném magam, sőt inkább próbálnék kedves lenni a csajjal. Oda járnék én is néha vásárolgatni, mintha semmit se tudnék. Szerintem ne szólj se a férjednek, se a nőnek de kezdj el jobban figyelni a párodra. Ha úgy tetszik csúnyán mondva "nyomozz" utána, de tartsd meg a hideg véred. Ne mondd el azt se hogy láttad a facebook profilját, mert legközelebb tuti odafigyel arra hogy mindent bezárjon és esélyed nem lesz "véletlen" meglátni. Egyébként rengeteg férfi szinte mind flörtöl így vagy úgy. Az én párom például sokszor meló után megy kávézgatni a dohányboltos csajhoz. Nem tudja, hogy tudom, nem is akarom elmondani neki, addig nem zavar míg más nincs köztük. Szerintem ne parázd túl a dolgot, de figyeld.
2015. márc. 20. 10:47
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom.
2015. márc. 20. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:
Sikerült valamit kideriteni?
2015. márc. 20. 13:11
 20/27 anonim ***** válasza:
Tehát ha 31 éves lenne, nem lenne semmi baj?
2015. márc. 20. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!