Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a férjemnek egy 21 éves lány. Mit tegyek? A férjem 32 én 33 éves vagyok.
A szitu a következő: Én négy hónapja szültem. Nem rég találkoztam anyukám barátnőjével a pékségben. Mikor kijöttünk, szóvá tette, hogy a napokban a férjemmel is találkozott az üzletben, és olyan kedélyesen elbeszélgetett az eladó kislánnyal.Talán rokonok? Mondtam neki, hogy nem, nem azok.
Másnap a férjemmel és a gyerekkel hárman mentünk be a pékségbe. Kíváncsi voltam, hogyan mi a helyzet. Az eladó lány is (Szilvi), és a férjem is nagyon zavarban volt. Megkérdeztem, hogy miért. Szilvi szólalt meg, a férjemet nézve: "Nem mondtad, hogy van gyereked."
Mikor kimentünk az üzletből, kérdeztem a férjem, mi volt ez. Ő azt mondta, ne lássak rémeket, beszélgettek párszor. Ma viszont, mikor bekapcsoltam a sztg.-et, akkor láttam, hogy elfelejtett kilépési fb.-ból, és a Szilvi profilja volt megnyitva.
Ti mit tennétek?
Aki úgy gondolja, hogy kamu a történetem, azt kérem, hogy ne válaszoljon!
Nem az volt a kérdésem, hogy igaz-e! Azt kérdeztem, ti mit tennétek!
Azért fontos, hogy hány éves a csaj, és én hány éves vagyok, mert az a nagyjából 10 év korkülönbség engem nagyon zavar.
Ez a pékség a helyi piacon van, ahol a szüleim is árulnak, a férjem pedig időnként besegít nekik. Számon is kértem anyukámon, hogy lehet, hogy nem vett észre semmit. Tényleg nem egy észlény a Szilvike, de azért nem akadhatott fönn azon, hogy a férjemnek van felesége is, mert ezt szerintem tudta, de nem érdekelte. Elég gátlástalan a kis csaj, mert rám sem nézett. Mikor szerettem volna mondani, mit kérek, egyszerűen nem nézett rám, csak a férjemet bámulta. Eléggé fölkaptam a vizet, úgy mondtam, hogy hahó, én is itt vagyok. Erre volt a válasz, hogy "nem mondtad, hogy van gyereked."
A között vacilálok, hogy beszéljek-e négyszemközt a csajjal, vagy nem.
Egyébként a férjemmel elhidegültünk terhesség alatt. Én nagyon kívántam az együttléteket, aki már volt terhes, annak nem kell magyaráznom, dolgoznak a hormonok. Ő viszont visszautasított, mert "annyira féltett bennünket". Szülés előtt három hétig kórházban voltam, ahol el kezdett flörtölgetni az egyik kismamával, akivel egyidős terhesek voltunk. Nála nem zavarta az állapota. :)
Szóval amúgy is ki vagyok hegyezve, elég sokat veszekszünk.
Nem szeretném felrúgni a házasságunkat, nem hiszem, hogy ez lenne a helyes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!