Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt konkrét elképzelésetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt konkrét elképzelésetek, hogy milyen emberrel akartok házasságot kötni, és milyennel semmiképp sem? Ilyen lett?

Figyelt kérdés
Lehet ez életkor, iskolai végzettség, külső-belső tulajdonság, foglalkozás, élethez való hozzáállás, vallás, nemzetiség, anyagi helyzet, bármi.

2015. márc. 18. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

volt még. tehát olyan 15-18 év között.

Az egyetlen ami számít, a felsoroltak közül inkább az élethez való hozzáállást említeném.

találkoztam már olyan fiatallal aki negatív volt, pesszimista, és az életről való elképzelése az volt hogy szenvedés, szerinte nem létezett olyan hogy boldogság. na az ilyen férfiakat nagy ívben kerülöm.

egyébként nincsen más elvárásom, külföldön élek, randiztam, találkozgattam több féle nemzetiségű, bőrszínű, vallású, végzettségű emberekkel. Igaz nem túl sokkal, de arra jöttem rá hogy többre becsülöm azokat az embereket akik kétkezi munkát végeznek.

tehát az élethez való hozzáállásomon kívül nincs más elvárásom. Szerintem ha lenne, az azt jelentené hogy elhamarkodottam ítélkezem.

2015. márc. 18. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:
kedves 6-os csak üzenem a munkaügyön ingyen el lehet végezni esti iskolát érettségivel...és utána vannak ingyen szakmai képzések is
2015. márc. 19. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:
nálam az alap,hogy ne legyen alkoholista(apám az volt utáltam és dohányzott állandóan),ne dohányozzon,valamennyire legyen értelmes hogy azért tudjunk beszélgetni dolgokról,legyen életvidám és kimozdulós mert a magát sajnáló tehetetlen alakokat ki nem állhatom,legyen nyitott más emberek felé.Innentől kezdve hogy mit dolgozik,mi a munkája, mi a vallása(amíg nem erőlteti rám),hogy néz ki egyáltalán nem számított de a munkanélküliséget akkor nem fogadom el ha semmit nem akar tenni ellene.Nálam bejött a férjem tökéletes számomra:)
2015. márc. 19. 09:14
 14/19 anonim ***** válasza:
12-es erről én még nem hallottam,szerintem ő se,linkelhetnél erről valami információt.
2015. márc. 19. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Mármint ingyen okj-ről igen,de érettségiről még nem hallottam. 6.-os voltam.
2015. márc. 19. 11:17
 16/19 anonim ***** válasza:
nem az érettségi maga, hanem az esti suli az, passzolok hogy hol van erről link legutóbb láttam a munkaügyi iroda falán kiposztolva (pár hete volt ez)
2015. márc. 19. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:

de találtam ezt is:

duline.hu/felnottkepzes/2012/7/19/OKJ_felsofoku_szakkepzes_ingyenes_tudnivalo_40L5OF

2015. márc. 19. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:

még ez is:

[link]

2015. márc. 19. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi,telefonról vagyok,de gépről majd megnézzük.
2015. márc. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!