Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt konkrét elképzelésetek, hogy milyen emberrel akartok házasságot kötni, és milyennel semmiképp sem? Ilyen lett?
volt még. tehát olyan 15-18 év között.
Az egyetlen ami számít, a felsoroltak közül inkább az élethez való hozzáállást említeném.
találkoztam már olyan fiatallal aki negatív volt, pesszimista, és az életről való elképzelése az volt hogy szenvedés, szerinte nem létezett olyan hogy boldogság. na az ilyen férfiakat nagy ívben kerülöm.
egyébként nincsen más elvárásom, külföldön élek, randiztam, találkozgattam több féle nemzetiségű, bőrszínű, vallású, végzettségű emberekkel. Igaz nem túl sokkal, de arra jöttem rá hogy többre becsülöm azokat az embereket akik kétkezi munkát végeznek.
tehát az élethez való hozzáállásomon kívül nincs más elvárásom. Szerintem ha lenne, az azt jelentené hogy elhamarkodottam ítélkezem.
de találtam ezt is:
duline.hu/felnottkepzes/2012/7/19/OKJ_felsofoku_szakkepzes_ingyenes_tudnivalo_40L5OF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!