Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyanokat akik fiatalon kötöttek házasságot és még ma is boldogan élnek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 21:26
1/22 anonim válasza:
Mennyire fiatalon? Anyukám 22 volt, apukám 21, amikor összeházasodtak, akkor már 6 éve voltak együtt, 4 éve együtt éltek. Ugyanabban az évben megszülettem én, ez volt '94-ben, és a mai napig csodálatos a kapcsolatuk, egyre jobban szeretik egymást.
2/22 anonim válasza:
37 éves a fiú, ennyi a lány is. 20 éve vannak együtt, mindegyiknek az első kapcsolata volt. Van két gyerekük, boldogok. Mindez 2015-ben, Magyarországon történik. Igen, van ilyen!
3/22 anonim válasza:
Nem tudom hogy mi ide tartozunk - e, mert még mindig fiatalok vagyunk. 14 éves korom óta vagyok a férjemmel és 21 éves voltam amikor összeházasodtunk. :)
4/22 anonim válasza:
Most komolyan, mire jó ez a lepontozás? Mindegyik válasz pontosan arról szól, amit a kiírója feltett. Akkor mi a baj velük? Valaki mondja már el!
5/22 anonim válasza:
ÉN 18 voltam a férjem 22, és szerelem vőlt 1975-ben kötöttünk házasságot, azaz 39-éve együtt vagyunk.
Volt részünk jóban rosszban, de az Isten kegyelme tartott meg bennünket. Mert tanulás az élet, és nem kell attól megijedni. A párkapcsolatban lehet a legtöbbet fejlődni, mert közvetelen a reakcó, és lehet alkalmazkodni tanulni.
6/22 anonim válasza:
4: Van itt egy ranglista, amin pontokat lehet szerezni mások lepontozásával. Ennyi. A baloldali menüsorban megtalálod.
7/22 anonim válasza:
Ismerek olyat aki 33 éve, az én édesapámék 27.éve élnek együtt.
Jóban rosszban együtt. Bár mondjuk ők nem kötöttek házasságot de ezt leszámítva boldogak,
8/22 anonim válasza:
A szüleim. Idén lesz a 30. házassági évfordulójuk. Anyám 18, apám 21 volt. Úgy élnek boldogan, hogy 0-24ben együtt vannak. Együtt dolgoznak.
9/22 anonim válasza:
anyósomék 32 éve,anyuék 29 éve élnek boldogan együtt(persze mindkét kapcsolatban voltak mélypontok)Anyósék 18-21,anyuék 22-k voltak,mikor házasodtak...Remélem mi is követjük őket a férjemmel,mi 23 évesen házasodtunk.
10/22 anonim válasza:
A szüleim. 1983-ban esküdtek, anya akkor volt 20, apa 23.
84-ben született a bátyám, 88-ban én, és 95-ben az öcsém.
Tehát 32 éve hogy boldogok együtt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!