Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiaiakra jellemző inkább hogy európaikkal kötnek házasságot, vagy inkább európaiak amerikaiakkal?
Sok ázsiait (főként Pakisztán és környéke, illetve thai lányok) ismerek, akik elég feltűnően papírokért házasodtak be Európába, viszont több olyan magyar barátnőm is van, aki amerikaihoz ment hozzá majd egy későbbi zöld kártyáért...
szerintem az ázsiais téma jellemzőbb, nem?
Egyszer regeltem egy nemzetközi társkeresőre, és már az első napon 20 levelet kaptam nagy részt filippínó nőktől, de volt ott pár közel keleti is. Ezek menekülnének onnan, mindegy hogy kivel. A megdöbbentő az, hogy nagy részük nem csúnya, kövér, szőrös nő volt, hanem 10/8-9 kategória. Egy hét után töröltem magam, mert nem lehet velük rendesen beszélni, gyakorlatilag árulják magukat és arra szorítkoznak. Nagy üzlet ez, mert tömve a net orosz és ázsiai nőket "áruló" oldalakkal.
Az európai és ázsiai életszínvonalat nem lehet összehasonlítani, teljesen biztos hogy kevesebben házasodnak azért, hogy amerikaiak lehessenek.
500-800 euro?
Vietnam - Ausztralia, $25-30000. Igaz, ket evig el kell tartani a bejovot/fizetot, hazasnak kell maradni. 2 ev utan nem problema a valas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!