Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyanokat akik fiatalon kötöttek házasságot és
még ma is boldogan élnek?
a szuleim es nagyszuleim generaciojabol sok ilyet ismerek. az enyembol (30as evek vege) osszesen kettot...
2015. jan. 13. 22:50
Párom szülei: 19 és 21 évesek voltak, mikor összeházasodtak és 27 éve boldogok, pedig voltak tragédiák a család életében.
2015. jan. 13. 22:51
Mi 19 és 24 évesek voltunk mikor összeházasodtunk. :) Most 42 és 47 évesek vagyunk, tehát 23 éve vagyunk házasok, és boldogan élünk most is. (egy gyermekünk van) :)
2015. jan. 13. 22:52
Végülis a szüleim (19+23 tól), nagyszüleim (20+26 tól) és dédszüleim (15+20tól). Utóbbiak 72 évig éltek együtt. Nem mondom, hogy boldogságban, nem voltak egyszerű emberek egyiken sem. A boldogságukhoz kevésbé kellett volna keménynek lenni, de végülis kitartottak, egyformák voltak és végigcsinálták. Nem láttam át az egész életüket és biztosan boldogok is voltak sokszor, az amúgy nem állandó.
2015. jan. 13. 23:01
Természetesen mindenki ismer ilyen párt. Az én szüleim is ilyenek. Az, hogy egy ilyen házasságra 20 másmilyen jut, nem zárja ki a fiatalon-boldogan-együtt verziót.
2015. jan. 14. 00:20
Baratnőm szülei 17 éves koruk óta egy par
Szüleim 19-21 éves koruk őta egy pár
Nagyszüleim 15-187éves koruk őta egy pár
Mq már 25 éves házasságiévfordulójukon mindketten túlvannak...sőt közeledik a 30,nagyszüleim 54 éve házasok
2015. jan. 14. 06:55
Az én anyukám 16 éves volt, az apukám 26 mikor összeházasodtak. Februárban lesz a 32. házassági évfordulójuk. Természetesen náluk is vannak hullámvölgyek, de attól boldogok és szeretik is egymást :)
2015. jan. 14. 08:48
anya 21 volt, apa 22 mikor házasodtak, 27 éve. párom szülei 18 és 24 évesek voltak, 22 éve. mindkettőnk szülei együtt vannak még és mindkét oldalról most kaptuk a hírt, hogy még tesót terveznek nekünk :D ha nem vagyok benne ebben a szituban, el nem hiszem, hogy van ilyen.
mi 17 évesen jöttünk össze, igaz ennek még csak 4 éve, de remélem, kitart még egy pár évtizedig :)
2015. jan. 14. 10:01
Nagynénémék lassan 30 éve együtt vannak és ennyire kiegyensúlyozott és boldog párt én még nem láttam :) Persze náluk is voltak gondok, volt, hogy majdnem el is váltak, de hát azért tündérmesék talán tényleg nincsenek. De nagyon összeillenek :)
2015. jan. 14. 16:35
16.vagyok..
Mas korosztalyra nem tudom ezt mondani.. Nem ismerek a saját korom beliek között olyanokat, akik fiatalon házasodtak...
Mi 21-22 éves korunk őta élünk együtt, mar házasok vagyunk, de csak1,5 éve..
Nem érzemhogy fiatalon házasodtunk volna...
Manapság általában akkor házasodnak mar amikor maguk meg tudják teremteni a megélhetést, az pedig ritkán van fiatalon...
2015. jan. 14. 17:56
Kapcsolódó kérdések: